Изграждане на канализация

 

Правилното управление на водите е от фундаментално значение за всеки дом. За целта е нужно да се доверите на добра ВиК фирма София, която да се погрижи за професионалното изпълнение на този тип строителна дейност, без която няма как да преминете към следващите стъпки за обособяването на жилището. Процесът включва няколко етапа, всеки един от които е от витално значение, що се касае до бъдещото функциониране на водопроводната ви система.

изграждане-на-канализация-София

Услугите, съпътстващи всяко едно изграждане на канализация, са няколко. Всяка от тях трябва да бъде изпълнена с повишено внимание и с голяма прецизност. Ако сте решили да се заемете сами с подобни дейности, имайте предвид, че наличието на неточности при изпълнението на ВиК услугата може да доведе до нежелани усложнения и непланувани проблеми за самите вас.

Именно заради това ви препоръчваме да се обърнете към доказана фирма в областта, която да свърши добре тази работа, без да създава потенциални аварийни ситуации, разрешаването на които впоследствие би могло да бъде наистина много трудно…

Ние от Хидро Старт предлагаме на своите клиенти комплексна услуга, свързана с професионалното изграждане на канализация на много добри цени

Какви дейности извършваме

Сред дейностите, които извършваме, можете да откриете изграждане на ревизионни шахти, система за дъждовна вода, дворна канализация, сградни канализационни инсталации и др. Всичко това изисква начертаването на предварителен план за действие, който трябва да бъде съгласуван и одобрен от водопроводното дружество. Звената, които нашата ВиК дейност обхваща, са основно две: вътрешно и външно. Може и лесно да откирем теч с термокамера и да поставим водомер с дистанционно отчитане.

Вътрешната канализация включва няколко вида ремонти дейности, които са много важни за бъдещата експлоатация на ВиК системата Ви: демонтаж на стари тръби, смяна на щрангове, подмяна на водомери, къртене с цел осигуряване на достъп до канализацията, свързване към общата канализация, лепене на плочки при нужда, монтаж на нови тръби и др. Към всяка една от изброените дейности трябва да се отнесете отговорно и с намерението да обособите така ВиК системата си, че да може тя да функционира правилно години наред. Това не би било трудно, ако ни се доверите и се възползвате от услугите ни. Ние знаем как да направим така, че да останете доволни от свършената работа!

Външната канализация и изграждането ѝ е още една много важна стъпка за добре работещата водопроводна система. Тя отново включва няколко вида ремонти дейности, които както при външната канализация, трябва да бъдат извършени от квалифицирани хора с богат опит. Те са следните: демонтаж на старите тръби, изкопни дейности, изграждане на канализация „бункел“ (при необходимост), зариване и свързване с централната канализация. В случай, че сте планирали сами да свършите всичко това, без да потърсите помощта на опитни специалисти, се замислете сериозно дали в действителност имате потенциала да се занимаете с подобен вид ремонти дейности, или не е по-добре просто да ни се обадите и да оставите изграждането на канализацията в наши ръце!

Изграждане на външна канализацията

Първата стъпка при изграждането на външна канализацията е направата на изкоп. Неговата големина се определя на база диаметъра на тръбата, според вида на инсталирането и с оглед на условията, които почвата предоставя. Трябва да се вземат предвид и климатичните условия, за да не замръзнат тръбите при по-агресивни атмосферни условия, което би довело до известни проблеми и неприятни технически казуси. След това се преминава към инсталацията. За тази цел е нужно да бъдат премахнати всякакви изпъкналости, за да могат Вик дейностите да преминат гладко и да бъдат изпълнени качествено, без риск за нанасянето на повреди по тръбите в последствие. В този случай се прави така нареченото „легло“, което е изградено от чакъл или камъни, след което се преминава и към следващите ремонти дейности от устройствения план.

Доверете ни се!

Екипът ни от Хидро Старт би могъл да извърши всяка една от гореизброените дейности по максимално качествен и професионален начин, без да се налага вие лично да се включвате в процеса по изграждане на канализация. Доверявайки ни се и разчитайки на нашите компетентни умения, ще можете да бъдете спокойни, че обособяването на ВиК системата ще бъде направено по един наистина прецизен начин, без дори да заплащате и прекалено голяма сума за това… Всички знаем, че времената в които живеем днес, са трудни, а много хора не разполагат и с достатъчно финанси. От Хидро Старт предлагаме на своите клиенти една разумна комбинация от качество и цена, която да позволи на повечето хора да се обърнат именно към нас при изграждането на ВиК инсталацията!

Съединяване на тръбите

Продължавайки с процеса по изграждане на канализация, няма как да пропуснем и дейностите по съединяването на тръбите. Това е доста сложно занимание, което изисква професионална намеса от страна на опитни специалисти. Спецификата при този вид ремонтна дейност е обширна, криеща в себе си известни рискове, ако съединяването не бъде извършено правилно. То трябва да бъде направено така, че да осигури постоянно движение на водата по тръбите, като свързването може да бъде реализирано и посредством маншони.

Имаме на лице цялата нужна технология и апаратура за извършването на изкопни работи и за трамбоването на терена.

За да се извърши изграждане на канализация в съответствие с всички правила и изисквания на регулаторния орган, е нужно да се използва професионална техника, да се действа поетапно и да не бъде пропускан нито един детайл. От Хидро Старт знаем точно какво да направим, за да преминем през този процес безпроблемно и точно както е упоменато в наредбата. Предлагаме изграждане на канализация както за апартаменти, така и за вили и предприятия. Държим на качественото обслужване на нашите клиенти и на добре свършената работа. Разполагаме с нужната технология и апаратура за извършването на изкопни работи и за трамбоването на терена. Изграждането на водомерни и отводнителни шахти е част от гамата услуги, които предоставяме, а екипът ни се радва на богат опит, гарантиращ за добрия резултат на финала при изграждането на канализацията!

Свържете се с нас и нека заедно обособим дома ви

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега