Монтаж на вана

Перфектно монтирана вана – без никакви забележки и без предприемане на излишни рискове

Ваната е чудесно допълнение към всяка баня. Тя дава възможност да релаксираме по уникален начин, а резултатите след това да са освежаващи и отпускащи. Но имате ли достатъчно налично място в дома си, за да пристъпите към монтаж на вана, или по-скоро трябва да забравите за този лукс? Вижте нашите услуга с уреди за откриване на течове.

ремонт-вана-София

Ако домът ви позволява да поставите вана в банята, не се колебайте да го направите. Ежедневието ви ще се промени коренно, а стандартът ви на живот значително ще се подобри. Интериорното допълнение е на пръв просто малък детайл от жилищния интериор, но функциите, които изпълнява, са безспорно много полезни и биха могли да ви осигурят доста положителни емоции за в бъдеще. Вижте и монтаж на водомери с дистанционно отчитане.

Настрана от плюсовете от това да имате вана в дома си, трябва да се помисли и за това как точно да бъде монтирана. Разбира се, препоръчваме ви да не правите това сами, а да се възползвате от услугите ни при този вид ремонти и да оставите всичко изцяло в нашите ръце. От Хидро Старт знаем точно какво да направим, за да имате перфектно инсталирана вана – без никакви забележки и без предприемане на излишни рискове. Свързването ѝ с Вик инсталацията –  монтаж водомер е основният елемент, който трябва да имате предвид, а без необходимите умения, няма как се справите с това сами. Затова се обадете на екипа ни и заявете услуга за монтаж или ремонт на вана!

Имаме повече от 10 години опит във ВИК услугите в гр. София. Това гарантира качествено свършената работа и отличните резултати. Вашите положителни отзиви и препоръки са нашата най-добра реклама и мотивация да вървим напред!

Изберете размера на вашата бъдеща вана

Той трябва да бъде съобразен с площта на банята, за да не я стесните прекалено много, което ще доведе до неудобства, докато я използвате. Освен с размера на помещението, трябва да се съобразите и със собствения си ръст, за да се чувствате комфортно. Най-важно е ваната да бъде монтирана в близост до отточната тръба и да бъде правилно свързана с ВиК София – инсталацията. Отавете това на нас, а вие се заемете с избора на подходящ модел вана, който в последствие ще бъде и обект на монтаж. Покупката е от вас, а инсталацията от нас!

Всяка смяна на вана се извършва по определени правила

Ако сте решили да направите цялостен ремонт на банята, изхвърляйки всичко старо, е редно да направите подмяна и на досегашната вана. За целта трябва първо да се погрижите за това да положите новите плочки по пода и стените, а едва след това да монтирате ваната. Много е важно стените да осигуряват прави ъгли, за да могат да бъдат избегнати фуги, които след това се скриват трудно. Ваната може да бъде и вградена.

Поставяне на вана

Съществуват разнообразни видове вани. Най-скъпите варианти са моделите на крачета, но ние сме в състояние да извършим монтаж на компонента, независимо от това какъв е неговият дизайн. Без значение каква е формата на ваната или нейната големина, тя ще бъде качествено инсталирана от В и К фирма в София – Хидро Старт. След това ще имате възможноста да я използвате дълго време без забележки.

При всяка ремонтна дейност си има тънкости. Това важи с изключителна сила за ВиК работите, също както и за монтажите на елементи като ваната. При така нареченото поставяне на вана са нужни специалисти, които да се справят с това начинание успешно, избягвайки евентуални усложнения от технически характер. Тъй като говорим за ВиК, е задължително да кажем, че присъствието на водопроводчик е задължително. В противен случай, може да не успеете да постигнете желаните резултати, а монтажът на вана да се превърне в едно кошмарно преживяване, което да искате да забравите час по-скоро!

 

Площ на банята

Преди да купите вана, измерете добре площта на банята. Тя трябва да позволява поставянето ѝ – ще ви „подскаже“ в каква точно форма и размер да бъде компонентът. Ако става дума за ъглов модел, ъгълът в помещението трябва да е 90 градуса, за прилегне ваната както трябва на стените. Това е много важно, затова обърнете специално внимание на този детайл.

Свързване с канализацията

Още един важен елемент при монтажа на вана – свързването ѝ с канализацията. За тази цел е нужна професионална намеса, поради естеството на ВиК процедурата. Ако нямате никакъв опит с подобни ремонтни работи, по-добре потърсете специализирана фирма и опитен водопроводчик.

Можете да заложите и на Хидро Старт – защото знаем как!

Веднъж монтирали вана в дома си

Веднъж монтирали вана в дома си, никога повече няма да искате да се разделите с нея. Тя дава на ползвателите си релаксация и отмора в края на динамичния и стресиращ работен ден. Може би разполагате и с хидромасажен душ, който също ви носи известно удовлетворение, но той по никакъв начин не може да се сравни с ваната. Не се колебайте дали да монтирате в банята си вана или не. Тя със сигурност ще промени ежедневието ви осезаемо. Не забравяйте и да се обадите на Хидро Старт, след като вече сте решили, че нещото което ви липсва в дома ви е именно ваната. Ние ще извършим нейния монтаж, а ако досега сте имали вана в банята, ще демонтираме старата и дори ще я извозим до обособеното за по-обемисти отпадъци място. ВиК дейностите при този вид ремонт ще бъдат извършени също на ниво, а ако се чудите кой да се заеме с цялостния ремонт на банята и тоалетната, можете да се обърнете отново към нас!

Направете живота си по-приятен и изпълнен с повече свободно време и ни се обадете. Очакваме Ви!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега