Монтаж на вана

Перфектно монтирана вана – без никакви забележки и без предприемане на излишни рискове.

Ваната е чудесно допълнение към всяка баня. Тя дава на всеки възможност да релаксира по уникален начин, а резултатът след това е освежаващ и отпускащ. Но имате ли достатъчно налично място в дома си, за да пристъпите към монтаж на вана, или по-скоро трябва да забравите за този лукс и да насочите вниманието си към избора на нова тоалетна чиния, или бойлер…

ремонт-вана-София

Ако домът Ви позволява да поставите вана в банята, не се колебайте да го направите. Ежедневието Ви ще се промени коренно, а стандартът Ви на живот значително ще се подобри. Ваната на пръв поглед е просто малка част от жилището, но функциите които изпълнява са безспорно много полезни и биха могли да Ви дадат доста положителни емоции за в бъдеще.

Настрана от плюсовете от това да имате вана в дома си, искаме да продължим с това как точно тя трябва да бъде монтирана. Разбира се, препоръчваме Ви да не правите това сами, а да се възползвате от услугите ни при този вид ремонти и да оставите всичко изцяло в нашите ръце. От Хидро Старт знаем точно какво да направим, за да имате перфектно монтирана вана – без никакви забележки и без предприемане на излишни рискове. Свързването й с Вик инсталацията е основният елемент, който трябва да имате предвид, а без нужни умения от Ваша страна, няма как се справите с това. Затова се обадете на екипа ни и заявете услуга за монтаж, или ремонт на вана!

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, който от своя страна се явява и една сто процентова гаранция, че ще свършим работата си повече от добре, а вашите отзиви и препоръки са нашата най – добра реклама!

Изберете размера на Вашата бъдеща вана.

Той трябва да бъде съобразен с площта на банята, за да не я стесните прекалено много и в резултат да чувствате неудобство, всеки път когато се отбивате до нея. Но освен с размера на помещението, трябва да се съобразите и със собствения си ръст, за да се чувствате комфортно използвайки я. Най-важното, обаче, е ваната да бъде монтирана в близост до отточната тръба, също както и да бъде правилно свързана с ВиК София – инсталацията. Но това го оставете на нас, а Вие се заемете с избора на самия модел вана, който в последствие ще бъде и обект на монтаж. Покупката е от Вас, а инсталацията от нас!

Всяка смяна на вана се извършва по определени правила

Ако досега сте имали такава, но сте решили да направите цялостен ремонт на банята, като наред с това сте решили и да изхвърляте всичко, което сте употребявали до този момент, е редно да направите това и със старата си вана. За тази цел, обаче, първо трябва да се погрижите за това да положите новите плочки по пода и стените и едва след това да монтирате ваната. Много е важно стените да осигуряват прави ъгли, за да могат да бъдат избегнати фуги, които след това биват и трудно скривани. Ваната може да бъде и вградена.

Поставяне на вана

Съществуват разнообразни видове вани. Най-скъпите варианти са моделите на крачета, но ние сме в състояние да извършим монтаж на вана, независимо от това какъв вид е тя. Без значение каква е формата на ваната, или пък нейната големина, тя ще бъде гарантирано качествено монтирана от В и К фирма в София – Хидро Старт, а след това ще имате възможността да я използвате дълго време без забележки.

При всяка ремонтна дейност си има тънкости. Това важи с изключителна сила за ВиК работите, също както и за монтажите на елементи като ваната. При така нареченото поставяне на вана са нужни специалисти, които да се справят с това начинание успешно, избягвайки евентуални усложнения от технически характер. Тъй като говорим за ВиК, е задължително да кажем, че присъствието на водопроводчик е задължително. В противен случай, може да не успеете да постигнете желаните резултати, а монтажът на вана да се превърне в едно кошмарно преживяване, което да искате да забравите час по-скоро!

 

Площ на банята

Преди да си закупите вана, измерете добре площта на банята. Тя трябва да позволява поставянето й, също както и ще Ви подскаже каква в точно форма и размер да си вземете ваната. Ако тя е ъглова, ъгълът в помещението трябва да е 90 градуса, за прилегне както трябва на стените. Това е много важно, затова му обърнете специално внимание

Свързване с канализацията

Още един важен елемент при монтажа на вана – свързването й с канализацията. За тази цел е нужна професионална намеса, поради естеството на тази трудна ВиК процедура. Ако нямате никакъв опит с подобни работи, по-добре потърсете специализирана фирма и опитен водопроводчик.

Можете да заложите и на Хидро Старт – защото знаем как!

Веднъж монтирали вана в дома си

Веднъж монтирали вана в дома си, никога повече няма да искате да се разделите с нея. Тя дава на ползвателите си релаксация и отмора в края на динамичния и стресиращ работен ден. Може би разполагате и с хидромасажен душ, който също Ви носи известно удовлетворение, но той по никакъв начин не може да се сравни с ваната, затова не се колебайте дали да монтирате в банята си вана, или не. Тя със сигурност ще промени живота ви осезаемо. Не забравяйте и да се обадите на Хидро Старт, след като вече сте решили, че нещото което Ви липсва в ежедневието е именно ваната. Ние ще извършим за Вас нейния монтаж, а ако досега сте имали вана в банята, ще демонтираме старата и дори ще я извозим до обособеното за по-обемисти отпадъци място. ВиК дейностите при този вид ремонт ще бъдат извършени също на ниво, а ако се чудите кой да се заеме с цялостния ремонт на банята и тоалетната, можете да се обърнете отново към нас!

Направете живота си по-приятен и изпълнен с повече свободно време и ни се обадете. Очакваме Ви!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега