Монтаж на вана

От Хидро Старт знаем точно какво да направим, за да имате перфектно монтирана вана – без никакви забележки и без предприемане на излишни рискове.

Ваната е чудесно допълнение към всяка баня. Тя дава на всеки възможност да релаксира по уникален начин, а резултатът след това е освежаващ и отпускащ. Но имате ли достатъчно налично място в дома си, за да пристъпите към монтаж на вана, или по-скоро трябва да забравите за този лукс и да насочите вниманието си към избора на нова тоалетна чиния, или бойлер…

Ако домът Ви позволява да поставите вана в банята, не се колебайте да го направите. Ежедневието Ви ще се промени коренно, а стандартът Ви на живот значително ще се подобри. Ваната на пръв поглед е просто малка част от жилището, но функциите които изпълнява са безспорно много полезни и биха могли да Ви дадат доста положителни емоции за в бъдеще.

Настрана от плюсовете от това да имате вана в дома си, искаме да продължим с това как точно тя трябва да бъде монтирана. Разбира се, препоръчваме Ви да не правите това сами, а да се възползвате от услугите ни при този вид ремонти и да оставите всичко изцяло в нашите ръце. От Хидро Старт знаем точно какво да направим, за да имате перфектно монтирана вана – без никакви забележки и без предприемане на излишни рискове. Свързването й с Вик инсталацията е основният елемент, който трябва да имате предвид, а без нужни умения от Ваша страна, няма как се справите с това. Затова се обадете на екипа ни и заявете услуга за монтаж, или ремонт на вана!

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, който от своя страна се явява и една сто процентова гаранция, че ще свършим работата си повече от добре, а вашите отзиви и препоръки са нашата най – добра реклама!

Преди всичко, изберете размера на Вашата бъдеща вана.

 Той трябва да бъде съобразен с площта на банята, за да не я стесните прекалено много и в резултат да чувствате неудобство, всеки път когато се отбивате до нея. Но освен с размера на помещението, трябва да се съобразите и със собствения си ръст, за да се чувствате комфортно използвайки я. Най-важното, обаче, е ваната да бъде монтирана в близост до отточната тръба, също както и да бъде правилно свързана с ВиК инсталацията. Но това го оставете на нас, а Вие се заемете с избора на самия модел вана, който в последствие ще бъде и обект на монтаж. Покупката е от Вас, а инсталацията от нас!

Всяка смяна на вана се извършва по определени правила

Ако досега сте имали такава, но сте решили да направите цялостен ремонт на банята, като наред с това сте решили и да изхвърляте всичко, което сте употребявали до този момент, е редно да направите това и със старата си вана. За тази цел, обаче, първо трябва да се погрижите за това да положите новите плочки по пода и стените и едва след това да монтирате ваната. Много е важно стените да осигуряват прави ъгли, за да могат да бъдат избегнати фуги, които след това биват и трудно скривани. Ваната може да бъде и вградена.

Поставяне на вана

Съществуват много видове вани. Най-скъпите варианти са моделите на крачета, но ние сме в състояние да извършим монтаж на вана, независимо от това какъв вид е тя. Без значение каква е формата на ваната, или пък нейната големина, тя ще бъде гарантирано качествено монтирана от Хидро Старт, а след това ще имате възможността да я използвате дълго време без забележки.

При всяка ремонтна дейност си има тънкости. Това важи с изключителна сила за ВиК работите, също както и за монтажите на елементи като ваната. При така нареченото поставяне на вана са нужни специалисти, които да се справят с това начинание успешно, избягвайки евентуални усложнения от технически характер. Тъй като говорим за ВиК, е задължително да кажем, че присъствието на специалист е задължително. В противен случай, може да не успеете да постигнете желаните резултати, а монтажът на вана да се превърне в едно кошмарно преживяване, което да искате да забравите час по-скоро!

 

Площ на банята

Преди да си закупите вана, измерете добре площта на банята. Тя трябва да позволява поставянето й, също както и ще Ви подскаже каква в точно форма и размер да си вземете ваната. Ако тя е ъглова, ъгълът в помещението трябва да е 90 градуса, за прилегне както трябва на стените. Това е много важно, затова му обърнете специално внимание

Свързване с канализацията

Още един важен елемент при монтажа на вана – свързването й с канализацията. За тази цел е нужна професионална намеса, поради естеството на тази трудна ВиК процедура. Ако нямате никакъв опит с подобни работи, по-добре потърсете специализирана фирма и опитен водопроводчик.

Можете да заложите и на Хидро Старт – защото знаем как!

Веднъж монтирали вана в дома си

Веднъж монтирали вана в дома си, никога повече няма да искате да се разделите с нея. Тя дава на ползвателите си релаксация и отмора в края на динамичния и стресиращ работен ден. Може би разполагате и с хидромасажен душ, който също Ви носи известно удовлетворение, но той по никакъв начин не може да се сравни с ваната, затова не се колебайте дали да монтирате в банята си вана, или не. Тя със сигурност ще промени живота ви осезаемо. Не забравяйте и да се обадите на Хидро Старт, след като вече сте решили, че нещото което Ви липсва в ежедневието е именно ваната. Ние ще извършим за Вас нейния монтаж, а ако досега сте имали вана в банята, ще демонтираме старата и дори ще я извозим до обособеното за по-обемисти отпадъци място. ВиК дейностите при този вид ремонт ще бъдат извършени също на ниво, а ако се чудите кой да се заеме с цялостния ремонт на банята и тоалетната, можете да се обърнете отново към нас!

Направете живота си по-приятен и изпълнен с повече свободно време и ни се обадете. Хидро Старт е на Ваше разположение за всяка една ВиК дейност и за различни жилищни ремонти. Очакваме Ви!

Още наши услуги

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Монтаж на спирателен кран

Изграждане на ВИК инсталация

Изграждане на канализация

Смяна на щрангове

Монтаж на вана

Монтаж на пералня

Откриване на течове

Монтаж на миялна

Монтаж на душ кабина

Смяна на водомери

Отстраняване на течове

Монтаж на радиатори

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега