Монтаж на пералня

За отличното поставяне на пералня, също както и за нейния ремонт, са нужни специални умения и професионалисти, на които да се доверите.

Пералнята е задължителна част от всеки дом. Този домакински електроуред е изключително важен за всяко едно домакинство, затова когато той се развали, подлежи на спешен ремонт. В много от случаите е нужно да си купите дори чисто нова пералня, защото старата е вече твърде амортизирана и животът й е вече изтекъл. Редно ли е, обаче, сами да монтирате новата си пералня и ако не, какво трябва да предприемете?

За да бъде извършен качествен монтаж на пералня, Ви препоръчваме да се обърнете към специалист. Въпреки, че съвременните модели са оборудвани с всичко необходимо, за да можете да се справите с монтажа и сами, не Ви съветваме да монтирате сами новата си пералня. Вместо това, се свържете с екипа ни от Хидро Старт и оставете това лесно на пръв поглед занимание на нас.

Ние разполагаме със задължителния при този вид дейности инструментариум, също както и с обучени специалисти, за които няма ВиК проблем, с който да не могат да се справят. От Вас се изисква само да изберете модела пералня, а монтирането възложете на нас!

За успешния монтаж на пералня, трябва да се следват някои основни стъпки, без които няма как да се получи добър краен резултат. Първата е спирането на тока и водата към старата пералня, а след това и развъртането на маркуча за чистата вода. Следващото действие е изваждането на маркуча за мръсната вода и това е крайната стъпка, позволяваща изваждането на старата пералня и подготовката на мястото за новата.

Хората, които сами се наемат да монтират пералнята си, често забравят да махнат транспортните болтове и при центрофугиране, пералнята започва да се мести. В повечето случаи, при пералните втора употреба такива болтове няма, затова тях няма да ги взимаме под внимание. Имайте, обаче, предвид че без транспортни болтове, е много вероятно пералнята да се нарани при транспортиране, тъй като те играят предпазваща роля и са много важен елемент от електроуреда.

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, който от своя страна се явява и една сто процентова гаранция, че ще свършим работата си повече от добре, а вашите отзиви и препоръки са нашата най – добра реклама!

Свързване на маркуча към мръсната и чистата вода

Монтажът на пералня завършва със свързване на маркуча към мръсната и чистата вода, също както и с нейната нивелация. Последното е отново от голямо значение за добрата работа на пералнята в бъдеще. След като определите къде ще поставите пералнята, трябва да се погрижите и за нейното поставяне. Ако не можете да се справите с това сами, знаете какво да правите – обадете се на Хидро Старт и оставете всичко в нашите ръце. А междувременно отбележете, че ако пералнята ще бъде позиционирана върху подова настилка без наклон, то тя няма да има нужда от нивелация и монтажът ще се улесни!

Един от най-неприятните проблеми, с които бихте могли да се сблъскате, когато става въпрос за дома и електроуреди в него, това е течащата пералня. Когато това явление е налице, следва да направим спешен ремонт на пералня, а в много случаи дори и цялостна смяна на пералня. Нека предложим, че все пак има шанс за електроуреда да бъде поправен. За да избегнете закупуването на чисто нова пералня, е нужно да извикате опитен майстор в дома си, който с точност да диагностицира проблема и да го премахне. Дори и най-малката грешка би могла да бъде пагубна за електроуреда, затова внимателно преценете на кой да се доверите и на коя фирма да възложите ремонта на пералнята. От Хидро Старт смеем да твърдим, че бихме се справили безупречно с подобен проблем, затова се свържете с нас при нужда и нека пералнята Ви заработи отново!

Ремонтът на пералня се извършва на място, без да ви се налага да я транспортирате до сервиз. Екипът ни ще дойде на посочения от Вас адрес, също както и ще се съобрази с личния Ви график. Понякога се случва повредата по пералнята да е наистина много сериозна, което от своя страна налага да бъде извършен демонтаж на цели агрегати и възли. Въпреки това, ние ще посетим дома Ви и ще извършим първоначална диагностика на електроуреда. След това ще пристъпим към същинския ремонт – ако сте съгласни с предложената от нас цена и приблизителното време, за което ще бъде извършен ремонтът. Бихме искали и да отбележим, че в хода на ремонта се установява, че някои части трябва да бъдат сменени. Най-често те са: дренажни помпи, вентили, бутонни блокове, ниворегулатори, програматори, електромотори и много други. След края на ремонта ще получите и гаранция за изпълнението, също както и ще Ви бъдат дадени ценни съвети как да експлоатирате пералнята си, за да запазите живота й максимално дълъг.

За отличното поставяне на пералня

За отличното поставяне на пералня, също както и за нейния ремонт, са нужни специални умения и професионалисти, на които да се доверите. Ако смятате, че не сте способни да се заемете сами с подобен вид дейности, няма нужда да го правите. Съседът също не е добра опция, затова се обадете на Хидро Старт и ни се доверете изцяло. Ние от своя страна гарантираме на своите клиенти безупречно качество и добро изпълнение, а в резултатите ще се убедите сами, след като веднъж се докоснете до професионализма ни.

Монтиране на пералня

Някои от Вас ще кажат, че самото монтиране на пералня не е толкова трудно, в сравнение с нейния ремонт. Ако смятате, че за първото не се изискват специални умения, поради факта че всичко е описано в книжката, която получавате заедно с пералнята, сте на грешен път. Всъщност, не е толкова просто да монтирате една пералня, а наред с това и да я невилирате както трябва. А какво остава за ремонта й… По-добре не се нагърбвайте с тази нелека задача, а вместо това ни се обадете и обяснете какъв точно проблем, или дилема искате да разрешим. Имайте предвид, че ще използвате новата си пералня години наред, дори и след като сте й направили ремонт. Този незаменим домакински електроуред е от първа необходимост за всяко семейство, затова се постарайте да му дадете едно добро начало и монтирайте пералнята си подобаващо. С помощта на Хидро Старт – професионалистите във ВиК работите!

Нужно е много повече от закупуването на скъпа пералня за дома. Необходимо е и тя да се монтира професионално, да е обект на редовна профилактика, а при възникнал проблем – да се ремонтира качествено. Всичко това ще формира един добър краен резултат, а в ежедневието Ви няма да присъстват проблеми от подобно естество. Екипът от Хидро Старт сме винаги на Ваше разположение, по всяко време на дена. Не се колебайте да се свържете с нас!

Още наши услуги

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Монтаж на спирателен кран

Изграждане на ВИК инсталация

Изграждане на канализация

Смяна на щрангове

Монтаж на вана

Монтаж на пералня

Откриване на течове

Монтаж на миялна

Монтаж на душ кабина

Смяна на водомери

Отстраняване на течове

Монтаж на радиатори

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега