Монтаж на пералня

Хидро Старт ще се погрижи за правилното поставяне на пералнята и за нейния качествен ремонт

Пералнята е задължителна част от всеки дом. Този домакински електроуред е изключително важен за едно домакинство, затова когато той се развали, подлежи на спешен ВиК ремонт от фирма. В много от случаите е нужно да си купите дори чисто нова пералня, защото старата е вече твърде амортизирана и животът ѝ е вече изтекъл. Редно ли е обаче сами да монтирате новата си пералня и ако не, какво трябва да предприемете?

пералня-монтаж-София

За да бъде извършен качествен монтаж на пералня, ви препоръчваме да се обърнете към ВиК специалист. Макар и съвременните модели да са оборудвани с всичко необходимо, за да можете да се справите с монтажа и сами, не ви съветваме да инсталирате без чужда помощ новата си пералня. По-добре се свържете с екипа на от Хидро Старт и оставете това лесно на пръв поглед занимание на нас.

Ние разполагаме със задължителния при този вид дейности инструментариум, както и с обучени специалисти, за които няма ВиК проблем, с който да не могат да се справят. От вас се изисква само да изберете модела пералня, а монтирането ѝ възложете на нас!

За успешния монтаж на пералнята трябва да се следват някои основни стъпки, без които няма как да се получи добър краен резултат. Първата е спирането на тока и водата от водомера, а ако не може, то трябва да пристъпим към смяна на водомер към старата пералня, а след това и към развъртането на маркуча за чистата вода. Ако сте в София, разгледайте електронен водомер с дистанционно отчитане. Следващото действие е изваждането на маркуча за мръсната вода – това е крайната стъпка, позволяваща изваждането на старата пералня и подготовката на мястото за новата.

Хората, които сами се наемат да монтират пералнята си, често забравят да махнат транспортните болтове и при центрофугиране, пералнята започва да се мести. В повечето случаи, при пералните втора употреба такива болтове няма. Имайте предвид, че без транспортни болтове е много вероятно пералнята да се нарани при транспортиране, тъй като те играят предпазваща роля и са много важен елемент от електроуреда.

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София. Доверете ни се!

Свързване на маркуча към мръсната и чистата вода

Монтажът на пералня завършва със свързване на маркуча към мръсната и чистата вода, както и с нейната нивелация. Последното е отново от голямо значение за добрата работа на машината за в бъдеще. След като определите къде ще поставите уреда, трябва да се погрижите и за неговото поставяне. Ако не можете да се справите с това сами, знаете какво да правите – обадете се на Хидро Старт и оставете всичко в нашите ръце. А междувременно отбележете, че ако пералнята ще бъде позиционирана върху подова настилка без наклон, то тя няма да има нужда от нивелация и монтажът ще се улесни!

Един от най-неприятните проблеми, с които бихте могли да се сблъскате, когато става въпрос за електроуредите в дома ви, това е течащата пералня. Когато това явление е налице, следва да ѝ бъде направен спешен ремонт, а в много случаи дори и цялостна подмяна на техниката. Нека предложим, че все пак има шанс електроуредът да бъде поправен. За да избегнете закупуването на чисто нова пералня, е нужно да извикате опитен майстор в дома си, който с точност да диагностицира проблема и да го отстрани. Дори и най-малката грешка би могла да бъде пагубна за машината, затова внимателно преценете на коя фирма да възложите ремонта на пералнята. От Хидро Старт смеем да твърдим, че бихме се справили безупречно с подобен проблем, затова се свържете с нас при нужда и нека пералнята ви заработи отново!

ремонт-пералня-София

Ремонтът на пералня се извършва на място, без да се налага да я транспортирате до сервиз. Водопроводчик в София ще дойде на посочения от вас адрес, съобразявайки се с личния ви график. Понякога се случва повредата по пералнята да е наистина много сериозна, което от своя страна налага да бъде извършен демонтаж на цели агрегати и възли. Въпреки това, ние ще посетим дома ви и ще извършим първоначална диагностика на електроуреда. ако сте ъгласни с предложената от нас цена и приблизителното време за изпълнение на услугата, ще пристъпим и към същинския ремонт. Бихме искали и да отбележим, че в хода на поправката се установява, че някои части трябва да бъдат сменени. Най-често те са: дренажни помпи, вентили, бутонни блокове, ниворегулатори, програматори, електромотори и много други. След края на процедурата ще получите и гаранция за изпълнението, както и ще ви бъдат дадени ценни съвети как да експлоатирате пералнята си, за да запазите живота ѝ максимално дълъг.

За отличното поставяне на пералня

За отличното поставяне на пералня и за нейния ремонт са нужни специални умения и професионалисти, на които да се доверите. Ако смятате, че не сте способни да се заемете сами с подобен вид дейности, няма нужда да го правите. Съседът също не е добра опция, затова се обадете на Хидро Старт и ни се доверете изцяло. Ние от своя страна гарантираме на своите клиенти безупречно качество и добро изпълнение, а в резултатите ще се убедите и сами, след като веднъж се докоснете до професионализма ни.

Монтиране на пералня

Някои от вас ще кажат, че самото монтиране на пералня не е толкова трудно в сравнение с нейния ремонт. Ако мислите, че за първото не се изискват специални умения, поради факта че всичко е описано в книжката, която получавате заедно с пералнята, сте на грешен път. Всъщност, съвсем не е толкова просто да монтирате една пералня, а наред с това и да я невилирате както трябва. А какво остава за ремонта ѝ… По-добре не се нагърбвайте с тази нелека задача, а вместо това ни се обадете и обяснете какъв точно проблем или дилема искате да разрешим. Имайте предвид, че ще използвате новата си пералня години наред, дори и след като сте ѝ направили ремонт. Този незаменим домакински електроуред е от първа необходимост за всяко семейство, затова се постарайте да му дадете едно добро начало и монтирайте пералнята си подобаващо. Вижте и откриване на теч София.

Екипът от Хидро Старт сме винаги на ваше разположение. Не се колебайте да се свържете с нас!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега