Монтаж на пералня

За отличното поставяне на пералня, също както и за нейния ремонт.

Пералнята е задължителна част от всеки дом. Този домакински електроуред е изключително важен за всяко едно домакинство, затова когато той се развали, подлежи на спешен ВиК ремонт от фирма. В много от случаите е нужно да си купите дори чисто нова пералня, защото старата е вече твърде амортизирана и животът й е вече изтекъл. Редно ли е, обаче, сами да монтирате новата си пералня и ако не, какво трябва да предприемете?

пералня-монтаж-София

За да бъде извършен качествен монтаж на пералня, Ви препоръчваме да се обърнете към ВиК специалист. Въпреки, че съвременните модели са оборудвани с всичко необходимо, за да можете да се справите с монтажа и сами, не Ви съветваме да монтирате сами новата си пералня. Вместо това, се свържете с екипа ни от Хидро Старт и оставете това лесно на пръв поглед занимание на нас.

Ние разполагаме със задължителния при този вид дейности инструментариум, също както и с обучени специалисти, за които няма ВиК проблем, с който да не могат да се справят. От Вас се изисква само да изберете модела пералня, а монтирането възложете на нас!

За успешния монтаж на пералня, трябва да се следват някои основни стъпки, без които няма как да се получи добър краен резултат. Първата е спирането на тока и водата от водомер, ако не може, то трябва да пристъпим към смяна на водомер към старата пералня, а след това и развъртането на маркуча за чистата вода. Следващото действие е изваждането на маркуча за мръсната вода и това е крайната стъпка, позволяваща изваждането на старата пералня и подготовката на мястото за новата.

Хората, които сами се наемат да монтират пералнята си, често забравят да махнат транспортните болтове и при центрофугиране, пералнята започва да се мести. В повечето случаи, при пералните втора употреба такива болтове няма, затова тях няма да ги взимаме под внимание. Имайте, обаче, предвид че без транспортни болтове, е много вероятно пералнята да се нарани при транспортиране, тъй като те играят предпазваща роля и са много важен елемент от електроуреда.

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, доверете ни се!

Свързване на маркуча към мръсната и чистата вода

Монтажът на пералня завършва със свързване на маркуча към мръсната и чистата вода, също както и с нейната нивелация. Последното е отново от голямо значение за добрата работа на пералнята в бъдеще. След като определите къде ще поставите пералнята, трябва да се погрижите и за нейното поставяне. Ако не можете да се справите с това сами, знаете какво да правите – обадете се на Хидро Старт и оставете всичко в нашите ръце. А междувременно отбележете, че ако пералнята ще бъде позиционирана върху подова настилка без наклон, то тя няма да има нужда от нивелация и монтажът ще се улесни!

Един от най-неприятните проблеми, с които бихте могли да се сблъскате, когато става въпрос за дома и електроуреди в него, това е течащата пералня. Когато това явление е налице, следва да направим спешен ремонт на пералня, а в много случаи дори и цялостна смяна на пералня. Нека предложим, че все пак има шанс за електроуреда да бъде поправен. За да избегнете закупуването на чисто нова пералня, е нужно да извикате опитен майстор в дома си, който с точност да диагностицира проблема и да го премахне. Дори и най-малката грешка би могла да бъде пагубна за електроуреда, затова внимателно преценете на кой да се доверите и на коя фирма да възложите ремонта на пералнята. От Хидро Старт смеем да твърдим, че бихме се справили безупречно с подобен проблем, затова се свържете с нас при нужда и нека пералнята Ви заработи отново!

ремонт-пералня-София

Ремонтът на пералня се извършва на място, без да ви се налага да я транспортирате до сервиз. Водопроводчик в София ни ще дойде на посочения от Вас адрес, също както и ще се съобрази с личния Ви график. Понякога се случва повредата по пералнята да е наистина много сериозна, което от своя страна налага да бъде извършен демонтаж на цели агрегати и възли. Въпреки това, ние ще посетим дома Ви и ще извършим първоначална диагностика на електроуреда. След това ще пристъпим към същинския ремонт – ако сте съгласни с предложената от нас цена и приблизителното време, за което ще бъде извършен ремонтът. Бихме искали и да отбележим, че в хода на ремонта се установява, че някои части трябва да бъдат сменени. Най-често те са: дренажни помпи, вентили, бутонни блокове, ниворегулатори, програматори, електромотори и много други. След края на ремонта ще получите и гаранция за изпълнението, също както и ще Ви бъдат дадени ценни съвети как да експлоатирате пералнята си, за да запазите живота й максимално дълъг.

За отличното поставяне на пералня

За отличното поставяне на пералня, също както и за нейния ремонт, са нужни специални умения и професионалисти, на които да се доверите. Ако смятате, че не сте способни да се заемете сами с подобен вид дейности, няма нужда да го правите. Съседът също не е добра опция, затова се обадете на Хидро Старт и ни се доверете изцяло. Ние от своя страна гарантираме на своите клиенти безупречно качество и добро изпълнение, а в резултатите ще се убедите сами, след като веднъж се докоснете до професионализма ни.

Монтиране на пералня

Някои от Вас ще кажат, че самото монтиране на пералня не е толкова трудно, в сравнение с нейния ремонт. Ако смятате, че за първото не се изискват специални умения, поради факта че всичко е описано в книжката, която получавате заедно с пералнята, сте на грешен път. Всъщност, не е толкова просто да монтирате една пералня, а наред с това и да я невилирате както трябва. А какво остава за ремонта й… По-добре не се нагърбвайте с тази нелека задача, а вместо това ни се обадете и обяснете какъв точно проблем, или дилема искате да разрешим. Имайте предвид, че ще използвате новата си пералня години наред, дори и след като сте й направили ремонт. Този незаменим домакински електроуред е от първа необходимост за всяко семейство, затова се постарайте да му дадете едно добро начало и монтирайте пералнята си подобаващо. С помощта на Хидро Старт – професионалистите във ВиК работите!

Екипът от Хидро Старт сме винаги на Ваше разположение. Не се колебайте да се свържете с нас!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега