Теракот и Фаянс

Оформлението на банята е сериозна причина да разучим добре пазара, да се запознаем с модните тенденции при интериора, а наред с това да насочим вниманието си към това да открием и ангажираме фирма, която се занимава с всякакъв тип довършителни работи и дори ремонтни дейности с груб характер. Така реализацията на идейните проекти ще бъде напълно възможна, а интериорната обосновка на дома – изразителна и с оригинален контекст. Поставянето на фаянс и/или теракот е сред стандартните ремонти, които до голяма степен определят тона на жилищната визия. Съветваме ви преди да направите стъпката да използвате услугата откриване на скрити течове София и ако има нужда да смените цялостно вътрешанта си ВиК – поставете индивидуални водомери с дистанционно отчитане, сменете щранг -а си и т.н.

Какви са характерните особености на фаянса и теракота

Поставянето на фаянс и теракот се състои в лепене на отделните плочи с помощта на специално лепило, което следва да бъде нанесено, спазвайки стриктно указанията, които често пъти остават неясни за хората, чието призвание не е да бъдат майстори за пример. Ние от фирма Хидро Старт София обаче сме, а това ни превръща в пръв избор за нашите клиенти, които откриват при нас не само достъпни цени, но и разнообразие от полезни услуги с широко приложение.

Доверете се на Хидро Старт!

Поставянето/лепенето на фаянсови и теракотни плочки е част от нашата дейност, като тук е добре да се спрем по-детайлно на характерните особености, с които облицовъчните материали се отличават. А именно:

E

Имат крехка конструкция, което ги прави неподходящи за поставяне на открити пространства;

E

Фаянсът и теракотът са лесни за лепене и обработка, в т.ч. и рязане;

E
Могат да се монтират както на стени, така и на пода;
E
Сравнително бюджетно решение са, което ги причислява към топ продуктите за обособяването на дома;
E
Предлагат се във впечатляващо много разновидности, което предоставя на потребителя шанс да експериментира в стилово отношение.

Съвременното строителство е такова, че би било доста трудно да не успеем да открием подходящите плочки за банята, тоалетната, коридора, кухнята, терасата и прочее. Прецизното поставяне и лепене на фаянса и теракота са също водещи фактори за това да постигнем мечтания интериор, който да е адекватно преценен и достатъчно съдържателен, че да ни дава дозата релаксация в края на деня.

Кои са водещите им предимства

Позиционирането на ясни и точни критерии при избора на фаянс и теракот вещае една добра естетическа и функционална развръзка. Лепенето на плочките е втората стъпка от изпълнението на проектния план, в който ние сме водещите фигури. От особено значение е да се знае кой материал с какви предимства се отличава и има ли някакви недостатъци. И тъй като двата вида плочки имат много общо, ще разгледаме техните експлоатационни качества комплексно. Поставянето на фаянс и теракот си струва, защото:

Притежават супер издръжливост и дълговечност;

Отличават се с голяма твърдост и плътност;

Имат ниско тегло и дават възможност за безпроблемна обработка/корекция при необходимост, както и лепене;

Минимална водопоглъщаемост;

Лесни за поддръжка.

Лепенето на фаянсови и теракотни плочки става все по-предпочитана услуга, която намира масово приложение в модерното общество и забързаното ежедневие.

Къде е подходящо да се поставят

Освен за баня и тоалетна, поставянето на покривни материали като фаянса и теракота са подходящи още и за кухня, коридор и тераси, като тук отново трябва да се заложи на професионалния монтаж и прецизното редене и лепене на плочите, за да се постигне синхроничност, но най-вече прецизност, която включва акцент към детайлите. За да се завърши процедурата, е нужно да се изпълни нивелиране и фугиране, които затвърждават крайните резултати и придават крайния завършек на облицовката за под или стена.

Защо да изберете фирма Хидро Старт за довършителните ремонти

 

Предлагаме лепене на плочки и поставяне на различни по вид подови настилки и стенни облицовки срещу топ цени, като качеството на изпълнение на ремонтите дейности е основна привилегия на нашите клиенти. Работим бързо и ефективно, преценявайки внимателно всеки един детайл и изискване от страна на клиентите

Пълен списък с вътрешни ремонти

Хидро старт

Обадете ни се още сега