Изборът и монтажът на подова настилка е несъмнено сред най-важните решения, които ни предстои да вземем, когато се намираме в разгара на строително-ремонтни дейности, свързани с дома или с търговския обект. Поставянето и реденето на дървени плоскости е част от многобройните довършителни работи, които рано или късно ще трябва да започнем и приключим, по възможност в кратки срокове и залагайки изключително на резултатни ремонти методи и качествени материали. Ламинираният паркет е един от тях.

Доверете се на Хидро Старт!

Какви са преимуществата на паркета

Ние от фирма Хидро Старт София предлагаме редене не ламиниран паркет, включвайки в обсега на услугата допълнителните под-процедури, които могат да бъдат отнесени към детайлните оформления на проектите. При нас ще откриете екип от опитни майстори, също както и разумни цени, които резонират с качеството на предлаганите от нас довършителни работи. Ако планирате монтаж на паркетен под, ето кои са неговите преимущества, за които най-напред е добре да се информирате преди неговото поставяне:

E
Естествено ламинирано решение с еко-характер, което намира все по-голямо приложение в съвремието;
E
Уникална визия, която не може да бъде дублирана – партидите на ламинирания паркетен под се предлагат в разновидности, които не могат да бъдат дублирани. Всяка една шарка носи своята идентичност, което в края на поставянето придава оригинално излъчване на стаята, в която е извършен монтаж и редене на покритието;
E
Реденето на под от масив е отлично решение във всякакви видове помещения – спални, кухни, трапезарии и др. Това прави поставянето на паркета добър подход в доста ситуации, но най-вече в случаите, в които искаме да се придържаме изцяло към идеята за стилно и финансово изгодно оформление на дома;
E
Висока износоустойчивост на паркета дори и години след неговото поставяне – подът би издържал на големи натоварвания във времето. Ламинираната настилка е именно това – материал с висока практичност, лесен монтаж и качество, на което може да се залага много.

Поставянето и реденето на паркет е наложително, за да придадем завършеност на стаята, да я направим пригодна за използване, както и достатъчно удобна и естетически издържана, че да ни е приятно по време на престоя си в нея. Монтажът на подобен вид твърда подова настилка е лесен, но не и ако до този момент не сте се занимавали с довършителна дейност с подобен характер.

Къде намира приложение

Реденето на ламиниран паркетен под може и да озадачи някои от потребителите, но не и нас от фирма Хидро Старт, които ще изпратим до вашия адрес висококвалифицирани майстори, които ще ви изненадат с качественото полагане на ламинирания паркет, който сте избрали за дома. При ВиК проблеми вижте нашите услуги за смяна на водомери с дистанционно отчитане, откриване и ремонт на течове, смяна вертикални и хоризонтални щрангове.

Познаваме в детайли съвременното строителство и вярваме, че добрите резултати се крепят на високата информираност и правилните инвестиции, които винаги водят до пълната реализация на идейните проекти с оригинален замисъл. Монтаж на паркетен под би могъл да бъде извършен в помещения като кухни, спални, детски стаи, коридор, офиси, магазини, заведения – неговото поставяне е резонно в повечето случаи.

Какво предлагаме от Хидро Старт

 

Поставянето и реденето на ламиниран паркетен под е вид монтаж, за който хората не винаги са достатъчно квалифицирани, че да го започнат и завършат съвсем сами и без намесата на професионалисти с достатъчно опит зад гърба си. Ние от Хидро Старт сме напълно подготвени за подобни довършителни работи, които изискват прецизен подход и практична мисъл, особени при реденето на дървен под, за да бъдат доведени нещата до техния брилянтен завършек
Предлагаме професионален монтаж на ламиниран паркет, като по време на неговото поставяне обръщаме внимание на всеки един детайл, макар и минимален. По време на реденето поставяме специална подложка, която е предхождащата основната дейност стъпка, а именно полагането на паркетен под в избрания от клиента дизайн. Работим и извършва монтажи в тясна връзка с поставените ни изисквания и очаквани резултати, които държим да са безупречни

Пълен списък с вътрешни ремонти

Хидро старт

Обадете ни се още сега