Монтаж на биде

Можем да извършим и монтаж на биде, което да допринесе за по-добрата Ви лична хигиена и да Ви даде повече удобства

Ремонтът на банята или тоалетната включва редица важни стъпки, които трябва да предприемете. Едната от тях е смяната на плочките, а другата – демонтажа на старата тоалетна чиния и монтирането на нова. Наред с това, трябва да се погрижите за вграждането на мивка и ако е необходимо, да си закупите и нов бойлер. От Хидро Старт знаем колко е важно санитарно помещение да бъде добре обособено и поради тази причина се стараем да удовлетворим желанията на нашите клиенти максимално бързо и професионално. Например, освен всичко изброено по-горе, можем да извършим и монтаж на биде, което да допринесе за по-добрата Ви лична хигиена и да Ви даде повече удобства. Това приспособление към тоалетната чиния се използва в доста Европейски страни, а в някои дори е част от културата им. Също така, все по-често можете да срещнете бидета и в българските домове, за което можете да наемете спокойно нашата ВиК фирма – Хидро Старт.

Чудесен заместител на тоалетната хартия, бидето придобива все по-голяма популярност сред българските семейства. На пръв поглед доста елементарно приспособление, но всъщност вършещо доста полезна работа. Екипът от Хидро Старт Ви препоръчва да монтирате към тоалетната си чиния това санитарно изобретение и да се насладите на функциите му. 

Можем да извършим и ремонт на биде, което вече имате, но поради някаква причина е спряло да функционира по предназначение и търсите начини да му „вдъхнете“ нов живот. Определено ремонтът му си заслужава, също както и това да се обърнете към нас. Ние сме наясно с всеки един ВиК въпрос, започвайки от цялостния ремонт на Вашата тоалетна/баня и завършвайки с най-дребните неща като монтаж, ремонт, или смяна на биде!

От Хидро Старт ще Ви помогнем да намерите най-подходящото място за Вашето биде, също както и ще го монтираме към ВиК инсталацията.

Използвайте биде, няма да Ви се налага да използвате повече тоалетна хартия, или поне не в такива количества.

Бидето се монтира в задната част на тоалетната чиния, а Вие от своя страна ще можете да регулирате силата на струята, посоката й и температурата на водата. Така сами ще определяте комфорта, който Ви е нужен и ако изпитвате известни неудобства, ще можете да ги премахнете ръчно. Използвайте биде, няма да Ви се налага да използвате повече тоалетна хартия, или поне не в такива количества. Всяко едно посещение на санитарния възел ще бъде в пъти по-приятно и хигиенично от преди, а зад всичко това ще стои едно най-обикновено биде.

Разбира се, много е важно то да бъде монтирано правилно. Бидето може да бъде вградено в тоалетната чиния, но може да се закупи и отделно. Втората опция изисква малко повече място, което не всеки от Вас навярно има. Но все пак, ако имате възможността да си позволите подобно санитарно приспособление за банята, или тоалетната, го направете и ни се обадете. От Хидро Старт ще Ви помогнем да намерите най-подходящото място за Вашето биде, също както и ще го монтираме към ВиК инсталацията. Ще обърнем внимание на абсолютни всеки един детайл, а това ще остави у Вас чувство на удовлетвореност и със сигурност ще се обърнете към нас отново. Бидето не е просто малка част към тоалетната, или банята. То е основно средство да поддържаме висока хигиена, затова се замислете дали именно то не Ви липсва, за да постигнете сто процентов комфорт!

Поставянето на биде си има своите тънкости и специфика

За да извършите качествено и съобразено с ВиК инсталацията поставяне на биде, е нужно да разполагате с нужния инструментариум, също както и да имате практични умения. Но колко от Вас могат да се похвалят с това и да изпълнят планираните задачи сами, без намесата на опитен водопроводчик? Хидро Старт би могъл да бъде Вашия верен помощник в монтажа на биде, който не само че ще се съобрази с всяко едно Ваше желание, ами и ще извърши ремонтните дейности прецизно и в кратки срокове. Поставянето на биде си има своите тънкости и специфика и именно затова е по-добре да възложите тази задача на професионална фирма, която да извърши ВиК работите по възможно най-добрия начин. И въпреки, че монтажът на биде на пръв поглед изглежда почти идентичен с този на тоалетната чиния, се различава по редица неща, едно от които е нуждата от смесител и притока на топла вода.

Преди да се обадите на ВиК фирма, определете мястото, което желаете да обособите за бидето.

Преди да се пристъпи към монтиране на биде, е и наложително да се уверите, че до него ще има изведена топла и студена вода. Или пък оставете това на нас от Хидро Старт, а Вие просто се фокусирайте върху естетическия аспект от избора на биде – неговия вид и дизайн. С останалото ще се заемем ние, също както и ако имате нужда от допълнителни съвети, ще Ви ги дадем с радост. Всеки един проблем, който изисква водопроводчици в София, или всяка една дилема от подобен характер е като детска игра за нас, защото ние сме посветени на това да правим жилищата на клиентите ни удобни, функционални и красиви!

Има най-различни бидета: в квадратни форми, в кръгли, правоъгълни и т.н.

Също така и материалите, от които биват изработени са много разнообразни. Дори можете да експериментирате и в цветово отношение, като това пряко зависи от вече наличните нюанси в санитарното помещение. Повечето модели бидета, на които ще се натъкнете по магазините са бели и с овални форми, но това не означава, че трябва да си купите точно такова. Бидето може да бъде прикрепено директно към стената, или да е стоящо. Първият вариант е по-удачен от гледна точка пространството, което ще заеме, но и тук от първостепенно значение са индивидуалните потребности на отделния клиент. Можете да разчитате на нас дори по отношение и на тези въпроси. Естетическата част е също много важен елемент при избора на биде, въпреки че монтажът, ремонтът, или пък подмяната на биде си остават основните теми, които вълнуват клиентите ни и затова са и с висок приоритет.

Хидро Старт ще се погрижим да позиционирате възможно най-правилно това санитарно пособие, също както и ще извършим самия ремонт съобразно всички стандарти и изисквания от Ваша страна. Обадете ни се!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега