Монтаж на биде

Можем да извършим и монтаж на биде, което да допринесе за по-добрата лична хигиена и удобствата у дома

Ремонтът на банята или тоалетната включва редица важни стъпки, които трябва да предприемете. Едната от тях е смяната на плочките, а другата – демонтажът на старата тоалетна чиния и монтирането на нова. Наред с това, трябва да се погрижите за вграждането на мивка, а при необходимост да закупите и нов бойлер. От Хидро Старт знаем колко е важно санитарно помещение да бъде добре обособено и затова се стараем да удовлетворим желанията на нашите клиенти максимално бързо и професионално. Освен всичко изброено по-горе, можем да извършим и монтаж на биде, което да допринесе за вашата по-добра лична хигиена и да ви осигури повече удобства. Това приспособление към тоалетната чиния се използва в доста европейски страни, а в някои дори е част от културата им. Все по-често можете да срещнете бидета и в българските домове, за чиито монтаж е възможност да наемете нашата ВиК фирма – Хидро Старт. Ако ви се налага смяна на водомер, изберете немски водомери за дистанционно отчитане.

Бидето е чудесен заместител на тоалетната хартия, като то придобива все по-голяма популярност сред българските домакинства. На пръв поглед е доста елементарно приспособление, но всъщност вършещо доста полезна работа. Екипът от Хидро Старт ви препоръчва да монтирате към тоалетната си чиния това санитарно изобретение и да се насладите на функциите му. 

Можем да извършим и ремонт на биде, което вече имате, но поради някаква причина то е спряло да функционира по предназначение, а вие търсите начини да му „вдъхнете“ нов живот. Определено ремонтът му си заслужава, а ние можем да се заемем с него. Наясно сме с всеки един ВиК въпрос, започвайки от цялостния ремонт на вашата тоалетна/баня и завършвайки с най-дребните неща като монтаж, ремонт или смяна на биде! Ако имате съмнение за теч, то използвайте нашата термокамера за течове.

От Хидро Старт ще ви помогнем да намерите най-подходящото място за вашето биде и ще го монтираме към ВиК инсталацията

С помощта на бидето ще намалите количествата на използвана тоалетна хартия и дори ще преустановите напълно употребата ѝ

Бидето се монтира в задната част на тоалетната чиния, а вие от своя страна ще можете да регулирате силата на струята, нейната посока и температурата на водата. Така сами ще определяте комфорта, който ви е нужен, а ако изпитвате известни неудобства, ще можете да ги отстраните ръчно. Благодарение на бидето няма да ви се налага да използвате повече тоалетна хартия или поне не в такива количества. Всяко едно посещение на санитарния възел ще бъде в пъти по-приятно и хигиенично отпреди, а причината за това ще е инсталираният хигиенен душ. Посетете и нашата услуга монтаж и смяна на водомери.

Много е важно бидето да бъде монтирано правилно. То може да бъде вградено в тоалетната чиния или да се закупи отделно. Втората опция изисква малко повече място, с което не всеки от вас навярно разполага. Ако имате възможността да си позволите подобно санитарно приспособление за банята или тоалетната, набавете си го и ни се обадете. От Хидро Старт ще ви помогнем да намерите най-подходящото място за вашето биде и ще го монтираме към ВиК инсталацията. Ще обърнем внимание на абсолютни всеки един детайл, а това ще остави у вас чувство на удовлетвореност и със сигурност ще ни се доверите отново. Бидето не е просто малка част към тоалетната или банята. То е основно средство за поддържане на висока хигиена, затова се замислете дали именно то не ви липсва, за да постигнете сто процентов комфорт!

Поставянето на биде си има своите тънкости и специфика

За да извършите качествено и съобразено с ВиК инсталацията поставяне на биде, е нужно да разполагате с нужния инструментариум и да имате практични умения. Но колко от вас могат да се похвалят с такива, че да изпълнят планираните задачи сами и без намесата на опитен водопроводчик? Хидро Старт би могъл да бъде вашият верен помощник в монтажа на биде, който ще се съобрази с всяко едно ваше желание и ще извърши ремонтните дейности прецизно и в кратки срокове. Поставянето на биде си има своите тънкости и специфика и затова е по-добре да възложите тази задача на професионална фирма, която да извърши ВиК работите по възможно най-добрия начин. Монтажът на биде на пръв поглед изглежда почти идентичен с този на тоалетната чиния, но всъщност се различава по редица неща, едно от които е нуждата от смесител и приток на топла вода.

Преди да се обадите на ВиК фирма, определете мястото, което желаете да обособите за бидето

Преди да се пристъпи към монтиране на биде, е наложително да се уверите, че до него ще има изведена топла и студена вода. Можете да оставете това на екипа от Хидро Старт, а вие просто се фокусирайте върху естетическия аспект от избора на биде. С останалото ще се заемем ние, а ако имате нужда от допълнителни съвети, ние ще ви ги дадем с радост. Всеки един проблем, който изисква водопроводчици в София, или всяка една друга дилема с подобен характер, е като детска игра за нас, защото ние сме посветени на това да правим жилищата на клиентите си удобни, функционални и красиви!

Бидетата се предлагат в разнообразни дизайни: квадратни форми, кръгли, правоъгълни и т.н.

Материалите за тяхната изработка са също доста като вид. Дори можете да експериментирате и в цветово отношение, като това пряко зависи от вече наличните нюанси в санитарното помещение. Повечето модели бидета, на които ще се натъкнете по магазините, са бели и с овални форми, но това не означава, че трябва да си купите точно такова. Бидето може да бъде прикрепено директно към стената или да е стоящо. Първият вариант е по-удачен от гледна точка на пространството, което ще заеме, но и тук е от първостепенно значение какви са индивидуалните потребности на отделния клиент. Можете да разчитате на нас дори по отношение и на тези въпроси. Естетическата част е също много важен елемент при избора на биде, въпреки че монтажът, ремонтът, или подмяната на бидето си остават теми, които вълнуват клиентите ни и затова са и с висок приоритет.

От Хидро Старт ще се погрижим да позиционирате възможно най-правилно хигиенния душ, извършвайки самия ремонт съобразно всички стандарти и изисквания от ваша страна. Обадете ни се!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега