Монтаж на душ

Екипът ни монтира душ кабини бързо и качествено

 

Ремонтът на банята и всички съпътстващи го дейности е труден, отнемащ време и изискващ намесата на ВиK водопроводчик – специалист. Ако искате да завършите успешно трансформацията на санитарното помещение, е добре да обмислите внимателно всяка една стъпка, която предприемате. На първо място, определете мястото на всеки един елемент, който ще присъства в банята – тоалетната чиния, мивката, душът или на ваната. Ако не можете да прецените сами къде точно да ги позиционирате, нашата ВиК фирма в София можем да ви помогне с адекватни съвети на база богатия ни опит в областта и многобройните ситуации, с които сме се сблъскали в практиката си. Нека започнем от душ кабината!

душ-кабини-София

Когато говорим за монтаж на душ кабина, на първо място трябва се вземе предвид какъв точно вид ще бъде тя и къде ще бъде монтирана.

Обикновена или хидромасажна, и в двата случая са нужни умения при монтажа ѝ. Всичко това е важно да се уточни преди да се пристъпи към същинските ВиК дейности София – внимателно планирайте какъв искате да бъде крайният резултат.

Каквото и да решите, ние сме насреща, затова не се колебайте да се свържете с нас, когато имате ясна и точна концепция относно ремонта на банята и отделните елементи в нея.

Съществуват най-различни душове, които се различават по цени, материали и качество. Най-разпространените са двойните смесители, при които специфичното са двете отделни кранчета за топла и за студена вода. Те са може би най-евтиният вариант, затова ако имате ограничен бюджет, заложете именно на тях. По-луксозните версии на душа са смесителите с термостат, единичните модели и тези за вграждане. В зависимост от дизайна на компонента, то и неговото инсталиране ще бъде различно. Ние ви съветваме да се спрете на душ, който да ви допада с вида си и който ще е в съответствие с бюджета, с който разполагате. Разгледайте и нашите услуги за откриване на теч с термокамера и водомер за топла вода с дистанционно отчитане.

Имаме повече от 10 години опит във ВИК услугите в гр. София. Доверете ни се!

Видове душове

Душовете се различават по видовете слушалки, както и по начина, по който се разпръсква водата. На пазара се предлагат душ панели, душ колони и др. Има и такива с хидромасажни функции, които могат да ви дадат незаменима СПА наслада по време на къпане – това ще ви накара да се почувствате и доста релаксирани, след като излезете от банята. Изборът на душ е изцяло ваш, като освен покупката му, трябва да организирате и неговия монтаж. Ние ще се заемем с последното!

Какво обаче се случва, когато не възнамерявате да правите скоро ремонт, но внезапно се е появил проблем с вече наличния у дома душ? Редно е да се замислите за професионален ремонт на елемента, който да бъде извършен от опитен специалист, за да можете да продължите да го използвате. Понякога неизправността може да бъде наистина много дребна и елементарна, но при липса на технически умения и знания едва ли бихте могли да се справите с това сами. Екипът на Хидро Старт е насреща да разрешава подобни проблеми и да ви улесняваме в ежедневието. Обадете ни се, ако сте забелязали, че нещо не е както трябва с душа в банята и оставете на нас да намерим къде е проблемът, а след това и да го разрешим. Ние знаем как!

монтаж-на-душ-кабини-София

Най-често ни се налага да извършваме ВиК ремонт на душ батерия и на смесител за баня. Това са двете неща, които най-често се повреждат, като тук отново трябва да вземете предвид вида на душа. Често пъти, повредата по смесителя се дължи на износването на уплътнението в главите или на изтеклия живот на ръкохватките. Също така може да се запуши и цедката или душ питата, което отново налага професионалната намеса на опитен водопроводчик-специалист. В подобни случаи би могло да се наложи и смяна на душ, като по този начин ще решите възникналия проблем успешно и ще можете да продължите да го използвате по предназначение.

Поставяне на душ кабина в банята

Доста от Вас навярно се замислят за поставяне на душ кабина в банята. Ние от Хидро Старт смятаме, че това би било едно отлично решение, ако искате да ограничите достъпа на вода из цялата баня, както и да улесните почистването на санитарното помещение. Душ кабината е доста хигиеничен вариант в сравнение с поставянето на душ на стената, без да има никакви ограждения около него. Ако банята и тоалетната ви се намират в едно помещение, то по този начин ще можете да ги отделите една от друга,  успявайки да запазите максимална голяма площ в банята си суха.

Същинското монтиране на душ кабина

Същинското монтиране на душ кабина е в пъти по-сложно от нейното сглобяване. Убедени сме, че доста от вас са се наемали с това начинание, но много скоро сте осъзнали, че не е трябвало да го правите… Опитът ни показва, че монтажът на душ кабина пряко зависи от нейния вид, а той може да бъде наистина най-разнообразен: хидромасажни кабини, парни, обикновени, с плъзгащи се врати, със сгъващи се, с отваряеми и т.н. Самата кабина има няколко основни елемента, които трябва да се монтират един към друг прецизно. В противен случай е възможно да си навлечете доста неприятности, след като започнете да я експлоатирате. Водещите елементи са основното тяло, предпазващо банята от намокряне; поддушовото корито, което има за цел да отведе водата до канала, както и други компоненти, които отговарят за разпръскването на водата.

Душ кабината има още една много полезна функция

Душ кабината има още една много полезна функция – да предпазва хората от наранявания при подхлъзвания върху плочките по време на къпане. Самото поддущово корито е проектирано така, че освен да отвежда водата до обособеното място, то минимализира и риска от инциденти. Това е още един плюс за душ кабините, но основният си остава по-голяма хигиеничност и сухота в банята. Монтирайте вашата още днес и се доверете на нашата бригада водопроводчици.

Доверете се на екипа ни от Хидро Старт, когато имате нужда от какъвто и да е ремонт, свързан с банята

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега