Монтаж на душ

Екипът на Хидро Старт ще монтира който и модел душ за баня да сте избрали, независимо от това дали той е най-обикновен, или доста луксозен.

Ремонтът на банята, също както и всички съпътстващи го дейности е труден, отнемащ време и изискващ намесата на Вик специалист. Ако искате да завършите успешно трансформацията на Вашето санитарно помещение, е добре да обмислите внимателно всяка една стъпка, която предприемате. На първо място, определете мястото на всеки един елемент, който ще присъства в банята като: разположението на тоалетната чиния, на мивката, на душа, или на ваната. Ако не можете да прецените сами къде точно да ги позиционирате, ние от Хидро Старт можем да Ви помогнем с адекватни съвети, на база богатия ни опит в областта и многобройните ситуации, с които сме се сблъскали в практиката си. Нека започнем от душа!

Когато говорим за монтаж на душ, на първо място трябва се вземе предвид какъв точно вид ще бъде той и къде ще бъде монтиран.

Дали ще бъде обикновен, или хидромасажен, или пък ще бъде част от душ кабина, която от своя страна изисква доста умения при монтажа й. Всичко това е важно преди да се пристъпи към същинските ВиК дейности, затова планирайте внимателно какъв искате да бъде крайният резултат.

Ние сме насреща каквото и да решите, затова не се колебайте да се свържете с нас, когато имате ясни и точна концепция относно ремонта на банята и отделните елементи в нея.

Съществуват най-различни душове, които се делят по цени, материали и качество. Най-разпространени са двойните смесители, които са специфични с две отделни кранчета за топла и студена вода. Те са може би най-евтиният вариант, затова ако имате ограничен бюджет, заложете на тях. По-луксозните версии на душ са смесителите с термостат, единичните смесители, или смесителите за вграждане. В зависимост от вида душ, то и неговият монтаж ще бъде различен. Ние Ви съветваме да се спрете на модела, който най-много Ви допада и който ще е в съответствие с бюджета, с който разполагате.

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, който от своя страна се явява и една сто процентова гаранция, че ще свършим работата си повече от добре, а вашите отзиви и препоръки са нашата най – добра реклама!

Видове душове

Душовете се различават и по видовете слушалки, също както и по начина, по който се разпръсква водата. На пазара се предлагат душ панели, душ колони и др. Има и такива с хидромасажни функции, които могат да Ви дадат незаменима наслада по време на къпане, което ще Ви накара да се почувствате и доста релаксирани, след като излезете от банята. Отново изборът остава на Вас какъв точно душ да си купите, а след това и да го монтирате. Ние ще се заемем с останалото!

Какво обаче се случва, когато не възнамерявате да правите скоро ремонт, но внезапно се е появил проблем с вече наличния у дома душ? Редно е да се замислите за професионален ремонт на душ, който да бъде извършен от опитен специалист, за да можете да продължите да го използвате. Понякога проблемът може да бъде наистина много дребен и елементарен, но при липса на умения и знания, не бихте могли да се справите с това сами. Но затова сме ние от Хидро Старт – да разрешаваме подобни проблеми и за да Ви улесняваме в ежедневието. Обадете ни се ако сте забелязали, че нещо не е както трябва с душа в банята и оставете на нас да намерим къде е проблемът, а след това и да го разрешим. Ние знаем как!

Най-често, ни се налага да извършваме ремонт на душ батерия и на смесител за баня. Това са двете неща, които най-често се повреждат, като тук отново трябва да вземете предвид вида на душа. Често пъти, повредата по смесителя се дължи на износването на уплътнението в главите, или пък на изтеклия живот на ръкохватките. Също така може да се запуши и цедката, или пък душ питата, което отново налага професионалната намеса на опитен специалист. В подобни случаи, би могло да се стигне и до смяна на душ, като по този начин ще решите възникналия проблем успешно и ще можете да продължите да използвате душа си по предназначение.

Поставяне на душ кабина в банята

Доста от Вас навярно се замислят за поставяне на душ кабина в банята. Ние от Хидро Старт смятаме, че това е би било едно отлично решение, ако искате да ограничите достъпа на вода из цялата баня, също както и да намалите почистванията в санитарното помещение. Душ кабината е доста по-хигиеничен вариант в сравнение с поставянето на душ на стената, без никакви ограждения около него. Ако банята и тоалетната Ви се намират в едно помещение, то по този начин ще можете да ги отделите една от друга, като по този начин ще успеете да запазите максимална голяма площ в банята си суха.

Същинското монтиране на душ кабина

Същинското монтиране на душ кабина е в пъти по-сложно от нейното сглобяване. Убедени сме, че доста от Вас са се наемали с това начинание, но много скоро сте осъзнали, че не е трябвало… Опитът ни показва, че монтажът на душ кабина пряко зависи от нейния вид, а той може да бъде наистина най-разнообразен: хидромасажни кабини, парни, обикновени, с плъзгащи се врати, със сгъващи се, с отваряеми и т.н. Самата кабина има няколко основни елемента, които трябва да се монтират един към друг прецизно, в противен случай е възможно да си навлечете доста неприятности, след като започнете да експлоатирате душ кабината. Основно те са: основното тяло, предпазващо банята от намокряне; поддушовото корито, което има за цел да отведе водата до канала и някои елементи, които отговарят за разпръскването на водата.

Душ кабината има още една много полезна функция

Душ кабината има още една много полезна функция – да предпазва хората от наранявания при подхлъзвания, в случаите в които се къпем, стъпвайки директно на плочките. Самото поддущово корито е проектирано така, че освен да отвежда водата до обособеното място, то минимализира и риска от инциденти по време на къпане. Това е още един плюс за душ кабините, но основният си остава по-голяма хигиеничност и сухота в банята.

Доверете се на екипа ни от Хидро Старт, когато имате нужда от какъвто и да е ремонт, свързан с банята и ВиК инсталацията. Независимо от това дали имате нужда от монтаж на душ и душ кабина, или пък просто искате да извършим ремонт по тях, се свържете с екипа ни и с радост ще се отзовем на Вашето запитване. Добрите резултати са гарантирани, а удовлетворението за Вас ще бъде налице още с първото ни посещение в дома Ви!

Още наши услуги

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Монтаж на спирателен кран

Изграждане на ВИК инсталация

Изграждане на канализация

Смяна на щрангове

Монтаж на вана

Монтаж на пералня

Откриване на течове

Монтаж на миялна

Монтаж на душ кабина

Смяна на водомери

Отстраняване на течове

Монтаж на радиатори

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега