Монтаж на душ

Екипът ни монтира душ кабини без проблеми. 

 

Ремонтът на банята, също както и всички съпътстващи го дейности е труден, отнемащ време и изискващ намесата на ВиK водопроводчик – специалист. Ако искате да завършите успешно трансформацията на Вашето санитарно помещение, е добре да обмислите внимателно всяка една стъпка, която предприемате. На първо място, определете мястото на всеки един елемент, който ще присъства в банята като: разположението на тоалетната чиния, на мивката, на душа, или на ваната. Ако не можете да прецените сами къде точно да ги позиционирате, нашата ВиК фирма в София можем да Ви помогнем с адекватни съвети, на база богатия ни опит в областта и многобройните ситуации, с които сме се сблъскали в практиката си. Нека започнем от душ кабината!

душ-кабини-София

Когато говорим за монтаж на душ кабини, на първо място трябва се вземе предвид какъв точно вид ще бъде той и къде ще бъде монтиран.

Дали ще бъде обикновен, или хидромасажен, или пък ще бъде част от душ кабина, която от своя страна изисква доста умения при монтажа й. Всичко това е важно преди да се пристъпи към същинските ВиК дейности София, затова планирайте внимателно какъв искате да бъде крайният резултат.

Ние сме насреща каквото и да решите, затова не се колебайте да се свържете с нас, когато имате ясни и точна концепция относно ремонта на банята и отделните елементи в нея.

Съществуват най-различни душове, които се делят по цени, материали и качество. Най-разпространени са двойните смесители, които са специфични с две отделни кранчета за топла и студена вода. Те са може би най-евтиният вариант, затова ако имате ограничен бюджет, заложете на тях. По-луксозните версии на душ са смесителите с термостат, единичните смесители, или смесителите за вграждане. В зависимост от вида душ, то и неговият монтаж ще бъде различен. Ние Ви съветваме да се спрете на модела, който най-много Ви допада и който ще е в съответствие с бюджета, с който разполагате.

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, доверете ни се!

Видове душове

Душовете се различават и по видовете слушалки, също както и по начина, по който се разпръсква водата. На пазара се предлагат душ панели, душ колони и др. Има и такива с хидромасажни функции, които могат да Ви дадат незаменима наслада по време на къпане, което ще Ви накара да се почувствате и доста релаксирани, след като излезете от банята. Отново изборът остава на Вас какъв точно душ да си купите, а след това и да го монтирате. Ние ще се заемем с останалото!

Какво обаче се случва, когато не възнамерявате да правите скоро ремонт, но внезапно се е появил проблем с вече наличния у дома душ? Редно е да се замислите за професионален ремонт на душ, който да бъде извършен от опитен специалист, за да можете да продължите да го използвате. Понякога проблемът може да бъде наистина много дребен и елементарен, но при липса на умения и знания, не бихте могли да се справите с това сами. Но затова сме ние от Хидро Старт – да разрешаваме подобни проблеми и за да Ви улесняваме в ежедневието. Обадете ни се ако сте забелязали, че нещо не е както трябва с душа в банята и оставете на нас да намерим къде е проблемът, а след това и да го разрешим. Ние знаем как!

монтаж-на-душ-кабини-София

Най-често ни се налага да извършваме ВиК ремонт на душ батерия и на смесител за баня. Това са двете неща, които най-често се повреждат, като тук отново трябва да вземете предвид вида на душа. Често пъти, повредата по смесителя се дължи на износването на уплътнението в главите, или пък на изтеклия живот на ръкохватките. Също така може да се запуши и цедката, или пък душ питата, което отново налага професионалната намеса на опитен водопроводчик-специалист. В подобни случаи, би могло да се стигне и до смяна на душ, като по този начин ще решите възникналия проблем успешно и ще можете да продължите да използвате душа си по предназначение.

Поставяне на душ кабина в банята

Доста от Вас навярно се замислят за поставяне на душ кабина в банята. Ние от Хидро Старт смятаме, че това е би било едно отлично решение, ако искате да ограничите достъпа на вода из цялата баня, също както и да намалите почистванията в санитарното помещение. Душ кабината е доста по-хигиеничен вариант в сравнение с поставянето на душ на стената, без никакви ограждения около него. Ако банята и тоалетната Ви се намират в едно помещение, то по този начин ще можете да ги отделите една от друга, като по този начин ще успеете да запазите максимална голяма площ в банята си суха.

Същинското монтиране на душ кабина

Същинското монтиране на душ кабина е в пъти по-сложно от нейното сглобяване. Убедени сме, че доста от Вас са се наемали с това начинание, но много скоро сте осъзнали, че не е трябвало… Опитът ни показва, че монтажът на душ кабина пряко зависи от нейния вид, а той може да бъде наистина най-разнообразен: хидромасажни кабини, парни, обикновени, с плъзгащи се врати, със сгъващи се, с отваряеми и т.н. Самата кабина има няколко основни елемента, които трябва да се монтират един към друг прецизно, в противен случай е възможно да си навлечете доста неприятности, след като започнете да експлоатирате душ кабината. Основно те са: основното тяло, предпазващо банята от намокряне; поддушовото корито, което има за цел да отведе водата до канала и някои елементи, които отговарят за разпръскването на водата.

Душ кабината има още една много полезна функция

Душ кабината има още една много полезна функция – да предпазва хората от наранявания при подхлъзвания, в случаите в които се къпем, стъпвайки директно на плочките. Самото поддущово корито е проектирано така, че освен да отвежда водата до обособеното място, то минимализира и риска от инциденти по време на къпане. Това е още един плюс за душ кабините, но основният си остава по-голяма хигиеничност и сухота в банята. Монтирайте вашата още днес, с нашата бригада водопроводчици.

Доверете се на екипа ни от Хидро Старт, когато имате нужда от какъвто и да е ремонт, свързан с банята.

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега