Постигането на топлина и уют в домашния интериор е основна причина да търсим и залагаме на качествени и дори луксозни решения, които основателно са се превърнали в топ избор с течение на времето. Поставянето и реденето на ламинат е сред най-добрите възможности, от които бихме могли да се възползваме, когато търсим максимална практичност и впечатляваща естетическа изява във всяка една от наличните в жилището стаи. Не забравяйте, че извършваме и оглед с термокамера течове, ако имате проблем.

Монтажът на ламинирания под се характеризира с редене на плоскости, като подобна задача е с относителна степен на сложност. Обучените майстори от фирма Хидро Старт София няма да срещнат никакви трудности при този вид довършителни работи, които предлагаме на сносни цени и с гарантирано високо качество на поставянето на подова настилка. Нейното монтиране включва и слагане на подложка, която е и сред първите стъпки в разгара на въпросните ремонтни дейности. Работим с качествени материали.

Доверете се на професионалистите!

Какво представлява ламинатът

Той е перфектна алтернатива на масивния под, чието монтиране/редене отново е под обсега на нашите услуги. Ламинатът и неговият монтаж е практично и финансово достъпно решение, което все повече хора предпочитат пред поставянето на останалите подови настилки, налични на съвременния пазар. В разгара на довършителните ремонти често се питаме кое би било най-добрият вариант за под с висока износоустойчивост, която освен практичност, да притежава и много още други експлоатационни качества, включително и естетика. Сред най-големите предимства на монтажа на ламинирания под са:

E
Висока трайност и гъвкавост след поставяне;
E
Бърз монтаж и бавно амортизиране, което отсъства при реденето на покрития от естествени материали;
E
Ниска степен на замърсяване;
E
Отлична издръжливост на ламината при големи натоварвания и продължително използване;
E
Стабилност на ламелите;
E
Цветово разнообразие, което прави дизайнерският подход при монтаж възможен, а реденето разнопосочно;
E
Широко приложение – поставянето на ламинат може да бъде извършено във всяка една от стаите в жилището и дори офиса.

Реденето на ламинирана подова настилка може да бъде осъществена върху различни по вид основни, като например балатум, бетон, керамични плочи, дърво и др. Вариантът неговият монтаж да бъде извършен в открити зони не е добър, защото не е достатъчно издръжлив на влага и агресивни атмосферни влияния, че да остане в добър вид.

Предпочитан вид подово покритие ли е

Не случайно монтажът на ламиниран под е сред най-предпочитаните ремонтни услуги, които клиентите заявяват. Освен благонадежден избор, поставянето на покритието не отнема и много време, а след като се завърши реденето, настилката е готова за употреба, без да трябва да извършва някаква предварителна подготовка. Именно това прави ламинатът толкова харесван и купуван – износва се бавно, почиства се лесно, поставя се за отрицателно време, а разнообразието от дизайни и цветове е пословично.

Модерното строителство предлага на крайния потребител всевъзможни варианти за експресното, но и качествено изпълнение на проектите, като в случая реденето на ламинат е чудесен пример за това, защото не се свързва със сложни технически казуси и неразрешими дилеми във функционален план. Ние от Хидро Старт можем да ви предложим услугата “поставяне на ламинат” срещу ниски цени и бърз монтаж, за да видите интериорните проекти по-скоро в завършен вид.

Как се поддържа

Поставянето и реденето на ламинирани плоскости е дейност, която изисква намесата на професионалисти, но бъдещата поддръжка на ламелите е изцяло отговорност на обитателите на имота. Не само монтажът им е лесен и дори приятен – тяхното почистване също би могло да бъде отнесено към заниманията с ниска степен на сложност. За да поддържаме пода в безупречен вид след неговото поставяне, е нужно да избягваме абразивни продукти и да заложим на специално създадените за целта препарати с доказано ефикасно действие.

Какво предлагаме от Хидро Старт

 

Обучените майстори от фирма Хидро Старт София няма да срещнат никакви трудности при този вид довършителни работи, които предлагаме на сносни цени и с гарантирано високо качество на поставянето на подова настилка. Същото важи и за монтаж на водомери с дистанционно отчитане и другите ВиК услуги

Пълен списък с вътрешни ремонти

Хидро старт

Обадете ни се още сега