Окачен Таван

Днешното строителство предлага многобройни възможности за оригиналното и качествено изпълнение на замислените проекти. Сред дейностите с голямо значение за крайните резултати са всички онези довършителни работи и “малки ремонти”, които обмисляме дълго време, преди да се заемем с тях. Монтажът на окачен таван е сред стандартните занимания, с които съвременните майстори се заемат, когато е време за реализиране на оригиналните интериорни идеи и вътрешно-конструктивните планировки, за да е всяко едно помещение функционално и завършено.
Доверете се на Хидро Старт!

Какви са предимствата на окачените тавани

Окаченият таван се предлага в разнообразни форми и видове, което добавя към основната му функция още по-голяма стойност. Използва се не само като декорация, но и като средство за коригиране на неравности и дефекти по стените, както и като основа за монтаж на лед осветление и разни други интериорни компоненти.

Предимствата на окачените тавани не са никак малко. Монтажът им е логичен, когато искаме да направим дома си още по-приветлив и дори икономически изгоден – този вид материал се използва и за “сваляне” на оригиналния таван, за да се намали потреблението на ток за отопление. Други доказани ползи от поставянето на подобен вид конструкция от гипсокартон в стаята са:

E
Ефективна шумо- и топлоизолация;
E
Висока противопожарна устойчивост;
E
Постигане на всякакви интериорни и естетически ефекти;
E
Възможност за вграждане на охлаждащи и отоплителни системи;
E
Лесна поддръжка и бърз монтаж;
E
Безпроблемно добавяне на светлинни ефекти, което придава идентичност и модерен облик на помещението.

На тяхната изработка се залага, когато е време да се направи нещо повече за дадено помещение, като например да му се придаде индивидуалност и модерно звучене, разчитайки на оригиналното мислене и смел подход при избора на съвременни решения за жилището и не само. Ние от форма Хидро Старт в град София можем да предложим безупречно изпълнение на изграждане на окачен таван срещу достъпни цени.

Имат ли разновидности

Ремонтни дейности като монтажа на окачен таван ни дават основателна причина да се замислим в детайли за предстоящото начинание – какъв вид конструкция да изберем, коя е най-практична и благонадеждна, с кой вид материал бихме могли да постигнем най-голям интериорен ефект и прочее. Подобни структури се разделят на няколко вида – гипсокартонени, растерни, ПВЦ ламелни и касетъчни от метал. Най-разпространената разновидност са плоскостите от гипсокартон, които са стандартно решение с множество плюсове. На кой вид ще заложите вие? Решението е е изцяло ваше, а ние от Хидро Старт ще ви предложим професионална консултация по всеки един въпрос, свързан с подобни жилищни проекти и монтажи.

За къде са подходящи

Приложението на окачените тавани е изумително голямо. Те могат да се използват буквално навсякъде, защото се адаптират лесно към архитектурните особености на имота, приемат неговите технологични свойства, оказвайки благоприятно влияние върху естетиката и практичността. Кухня, спалня, хол и коридор – монтажът на таванната структура е удачно да бъде извършен в много случаи, включително и в бизнес помещения, където се търси различен подход и осъвременена визия. Търговските площи също могат да бъдат оптимизирани с подобен вид структури. Ако не желаете да развалите своя окачен таван, при ВиК проблем вижте откриване на течове с апаратура .

Защо да се доверите на Хидро Старт за техния монтаж

 

Ние сме екип от млади и мотивирани специалисти, чиято мисия е да направят ежедневието на обикновения човек по-пълноценно и леко. Извършваме както монтаж на окачен таван, така и много още други ремонтно-довършителни услуги, които са задължителен елемент от преустройството на дома и постигането на модерно и функционално звучене

Пълен списък с вътрешни ремонти

Хидро старт

Обадете ни се още сега