Смяна на спирателния кран

Смяната на спирателния кран е също много важна част от монтажа и демонтажа на щрангове.

Смяната на спирателния кран е също много важна част от монтажа и демонтажа на щрангове. Тя трябва да бъде извършена отново от специализирана Вик фирма, която да е запозната с материята. От Хидро Старт предоставяме на клиентите си такава услуга, като тя може да бъде приложима както за административни сгради, така и за частни имоти.

Имаме на разположение професионална техника, която ни позволява да извършим всички ВиК и ремонтни дейности на високо ниво, без риск за по-нататъшни усложнения за собственика на жилището. Ако възникне непредвидена и дори аварийна ситуация със спирателния кран, е нужно да се обадите на доказала се в областта фирма, за да отстрани повредата.

Екипът ни от Хидро Старт е винаги на разположение за всеки един ВиК възникнал проблем, затова не се двоумете дали да ни се обадите, когато забележите, че има повреда по спирателния кран, щранговете, или с друга част от ВиК системата.

Познат като главен водопроводен кран

Спирателният кран е по-познат на хората като главен водопроводен кран. Монтира се преди водомера в даден обект, като както всички останали съоръжения и уреди подлежи на амортизация. Независимо от материала на крана (месинг, полипропилен и др.), ние ще направим монтажа му прецизно и бързо. 

Спирателният кран

Когато се извършва подобна ремонтна дейност, е нужно да бъде спряно водоподаването към цялата сграда, а в много случаи това не е възможно. В такива ситуации ни се налага да намерим алтернативни начини, за да решим въпроса адекватно. Това най-често се състои в смяната на крана под налягане, което изисква сериозни познания в областта, също както и достатъчно богат опит. 

Съветваме Ви да не се опитвате да направите това сами, а да се доверите на Хидро Старт. Единственото, което зависи изцяло от Вас е осигуряването на достъп до мястото, в което се намира спирателния кран. Останалото оставете на нас!

Още наши услуги

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Монтаж на спирателен кран

Изграждане на ВИК инсталация

Изграждане на канализация

Смяна на щрангове

Монтаж на вана

Монтаж на пералня

Откриване на течове

Монтаж на миялна

Монтаж на душ кабина

Смяна на водомери

Отстраняване на течове

Монтаж на радиатори

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега