Смяна на спирателен кран

Смяната на спирателен кран е също много важна част от монтажа и демонтажа на щрангове.

Смяната на спирателния кран е също много важна част от процеса на демонтаж и монтажа на щрангове. Тя трябва да бъде извършена отново от специализирана ВиК фирма в София област, която да е запозната с материята. От Хидро Старт предоставяме на клиентите си такава услуга, като тя може да бъде приложима както за административни сгради, така и за частни имоти.

спирателен-кран

Имаме на разположение професионална техника, която ни позволява да извършим всички ВиК ремонтни дейности на високо ниво, без риск за по-нататъшни усложнения за собственика на жилището. Ако възникне непредвидена и дори аварийна ситуация със спирателния кран, е нужно да се обадите на доказала се в областта фирма, за да отстрани повредата.

Екипът ни от Хидро Старт е винаги на разположение за всеки един ВиК възникнал проблем. Обадете ни се.

Познат като главен водопроводен кран

Спирателният кран е по-познат на хората като главен водопроводен кран. Монтира се преди водомера в даден обект, като както всички останали съоръжения и уреди подлежи на амортизация. Независимо от материала на крана (месинг, полипропилен и др.), ние ще направим монтажа му прецизно и бързо. 

Спирателният кран – Ремонт

Когато се извършва подобна ВиК ремонтна дейност, е нужно да бъде спряно водоподаването към цялата сграда, а в много случаи това не е възможно. В такива ситуации ни се налага да намерим алтернативни начини, за да решим въпроса адекватно. Това най – често се състои в смяната на крана под налягане, което изисква сериозни познания в областта, също както и достатъчно богат ВиК опит. 

Единственото, което зависи изцяло от Вас е осигуряването на достъп до мястото, в което се намира спирателния кран. Останалото оставете на нас!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега