Смяна на спирателен кран

Смяната на спирателен кран е важен етап от монтажа и демонтажа на щранговете

Смяната на спирателния кран е също много важна част от процеса по демонтаж и монтажа на щрангове. Тази стъпка трябва да бъде извършена  от специализирана ВиК фирма в София област, която да е запозната с материята. От Хидро Старт предоставяме на клиентите си такава услуга, като тя може да бъде приложима както за административни сгради, така и за частни имоти.

спирателен-кран

Имаме на разположение професионална техника, която ни позволява да извършим всички ВиК ремонтни дейности на високо ниво, без риск за по-нататъшни усложнения за собственика на жилището. Ако възникне непредвидена и дори аварийна ситуация със спирателния кран, е нужно да се обадите на доказала се в областта фирма като Хидро Старт, за да отстрани повредата.

Екипът ни от Хидро Старт е винаги на разположение за всеки един възникнал ВиК проблем. Обадете ни се!

Познат като главен водопроводен кран

Спирателният кран е по-познат на хората като главен водопроводен кран. В обекта се монтира преди водомера и както и всички останали съоръжения и уреди, така и той подлежи на амортизация. Независимо от материала на крана (месинг, полипропилен и др.), ние ще направим монтажа му прецизно и бързо. Може да се наложи, ако имате теч – вижте откриване течове с термокамера и ви съветваме да монтирате водомери за дистанционно отчитане.

Ремонт на спирателния кран

Когато се извършва подобна ВиК ремонтна дейност, е нужно да бъде спряно водоподаването към цялата сграда, а в много случаи това не е възможно. В такива ситуации ни се налага да намерим алтернативни начини, за да решим въпроса адекватно. Това най-често се състои в смяната на крана под налягане, което изисква сериозни познания в областта, както и достатъчно богат ВиК опит. 

Единственото, което зависи изцяло от вас, е осигуряването на достъп до мястото, където се намира спирателният кран. Останалото оставете на нас!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега