Водомери с дистанционно отчитане

От Хидро старт предлагаме пълна и качествена услуга, свързана със смяната, пломбирането и узаконяването на водомери в гр. София

Услугата включва:

Демонтаж

Демонтаж на стария водомер

Монтаж на новия водомер

Монтаж на новия водомер

Пломбиране

Пломбиране с пломбата на Софийска вода

Узаконяване

Узаконяване на монтирания водомер в Софийска вода (за водомери за студена вода) и Топлофикация (за водомери за топла вода)

Документи

На място издаваме всички необходими документи

Ангажименти

След нашето посещение клиентът няма няма повече ангажименти

Фирма Хидростарт-07 ЕООД работи съобразно изискването на „Софийска Вода“ и всички топлинни счетоводители в гр. София, според промените в Закона за енергетиката от 12 март 2021 г. (чл.140, ал.7 и ал.8).

Всички изброени водомери са с възможност за добавяне на модул за дистанционно отчитане. За топла вода задължително се монтират водомери с действащо дистанционно отчитане.“

Цени за комплексна услуга смяна на водомер с включено пломбиране и узаконяване.

Комплексна услуга с водомер марка “Techem”- 88 лв. с ДДС.
Добавяне на радио модул към водомер "Techem" - 85 лв. с ДДС.

Комплексна услуга с дистанционен водомер марка “Techem”- 135 лв. с ДДС.

Комплексна услуга с дигитален, дистанционен водомер марка Qundis - 155 лв. с ДДС

Комплексна услуга с дистанционен, дигитален водомер марка “BMeters”- HYDRODIGIT - 133 лв. с ДДС.

Комплексна услуга с водомер марка “BMeters”- 76 лв. с ДДС.

Доставка, монтаж и програмиране на радиомодул Siemens/Qundis за водомери Enevita, Siemens и Qundis - 98 лв. с ДДС

Комплексна услуга с дистанционен водомер марка “BMeters” с добавен модул “OpTherma”- 133 лв. с ДДС.

Комплексна услуга с дистанционен водомер марка “Enevita” с добавен модул Siemens/Qundis 145 лв. с ДДС.

Комплексна услуга с дигитален, дистанционен водомер марка Siemens - 155 лв. с ДДС

Комплексна услуга с водомер марка “Enevita” - 76 лв. с ДДС.

9

Такса за посещение на адрес

12 лв.
Прецизното отчитане на водомерите вече е напълно възможно, защото днес можем да следим какво е текущото потребление на вода по дистанционен път. Това помага за постигането на максимална точност при издаването на месечните сметки, а и се отменя необходимостта от това да осигуряваме достъп на отчетно лице до дома си. Ако искате да извършите смяна на водомера в град София срещу добри цени и да оптимизирате разходите за водно потребление, изберете опитни ВиК майстори и надеждна фирма, която ще се справи с целия процес по монтажа на новото устройство.

Какво представляват водомерите с дистанционно отчитане?

Решенията с дистанционно отчитане са иновация, от която все повече домакинства решават да се възползват. Техният монтаж се превръща в честа практика – не само за град София, но и за останалите населени места в страната. Потребителите избират да извършват смяна на стария водомер с такъв с дистанционно отчитане, защото с негова помощ се постига по-голяма точност в месечните сметки за вода, а и цената му е приемлива.

Монтажът на подобна система в град София ще ни спести ценно време, а и повече няма да се налага да допускаме отчетно лице в своето жилище. Освен това отпада и рискът от допускането на банални грешки при подаването на данните, което е често явление със стандартните водомери. Ако е дошъл моментът да извършите смяна на старото устройство срещу приемливи цени, заложете на монтаж на модел с дистанционно отчитане, с чиято помощ ще можете да планирате по-добре битовите разходи, извършвайки и мониторинг в реално време.
Процесът по събиране на месечните показания ще бъде съпътстван от висока прецизност, което е и едно от най-големите предимства на този вид ВиК инсталации. Екипът на Хидро Старт може да се заеме с ремонта на вашата водопроводна система, извършвайки за вас смяна на старото устройство с модел с дистанционно отчитане. Услугата е достъпна на приемлива цена, като по време на монтажа ще следим за изпълнението на всяка една стъпка по последния детайл, в това число и пломбирането. Работим на територията на град София и сме на ваше разположение за запитвания по всяко време от деня.

Какви са техните предимства?

Вече стана ясно, че смяната на старите водомерите с модели с дистанционен принцип на работа са огромно удобство по ред причини. Те се търсят не само от хората в големи градове като София, но се предпочитат и от домакинствата в малките населени места. Електронният им принцип на работа и изгодните им цени ги превръща в “must have” придобивка за всяко жилище, защото:

Позволяват отчитането от разстояние

ако осигуряването на достъп на отчетното лице е нещо, което ви създава дискомфорт, то е време да модернизирате ВиК инсталацията, избирайки електронното предаване на данните за изразходвана вода всеки месец;

Помагат за получаването на по-точни месечни сметки за вода

потреблението на топла и студена вода всеки месец може да ни коства висока цена. Затова ние от Хидро Старт в град София ви препоръчваме да рационализирате процеса по засичане на потреблението, като извършите монтаж на водомер с дистанционно отчитане. Ние сме насреща за смяната на старото устройство, гарантирайки ви отлични резултати и сносни цени за този вид услуга. След това ще получавате в пъти по-достоверни сметки за водна консумация, което ще е в полза за вашата финансова стабилност;

Елиминират необходимостта от така нареченото “изравняване”

изравнителните сметки за вода могат да бъдат доста стряскащи със своята стойност, което е една от причините все повече потребители в град София да избират за своя дом монтаж на водомери с дистанционно отчитане.
Предлагаме монтаж на устройства за измерване на водното потребление с електронен принцип на работа, като услугите ни за смяна са достъпни на територията на град София. Предлагаме изгодни цени и безупречно качество – работим с немски марки, които са доказани в търговската ниша.

Защо да се доверите на професионалистите от Хидро Старт за смяната на водомера?

От Хидро Старт можем да ви предложим комплексна услуга по смяната на отчитащото устройство. Монтажът на нова водопроводна инсталация за град София е на изгодни цени, които няма да натоварят месечния ви бюджет. Нашият екип се състои от професионалисти, които разполагат с нужните умения, за да подходят индивидуално към вашия казус и да се справят с всяко едно предизвикателство.

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега