За нас

Имаме повече от 10 години опит във ВиК услугите в град София

Ние от Хидро Старт

Предлагаме на нашите клиенти пълен списък с ВИК услуги, които могат да бъдат много полезни в критични ситуации:

Имаме повече от 10 години опит във ВиК услугите в град София. Доказали сме професионализма си с течение на годините и с хилядите си доволни клиенти.

Всяко домакинство трябва да помисли за това какво може да се направи, когато има някаква дребна или по-голяма авария, свързана с водоснабдяването. Наемането на доказала се в областта ВИК фирма се явява най-доброто решение.

Ако и вие сте на същото мнение и не отричате ефективността на подобен вид услуги, обадете ни се, когато имате нужда, а ние ще се погрижим за разрешаването на всеки един водопроводен проблем, възникнал в дома Ви.

Очакваме ви!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Повече от 10 години опит

Над 15000 Доволни клиенти

Над 4000 Реализирани обекти

Какво друго бихте могли да намерите в Хидро Старт?

Какви още услуги бихте могли да откриете при нас?

Изгодни Вик цени!

Наред с дългия списък от всякакви ВИК услуги, в нашата компания ще намерите и много атрактивни предложения, които ще ви позволят да се възползвате от повече услуги, без да изпитвате финансови затруднения. Независимо дали желаете да ни наемете, за да ви помогнем в откриването на течове, или дори да направим в жилището ви цялостен ремонт, сумата, която ще трябва да заплатите за всичко това, няма да е никак висока. На ваше разположение ще е и възможността да заявите повече ВИК и къртачни услуги, които да ви помогнат да отстраните повредите у дома, както и да го обособите по възможно най-добрия начин, когато се нанасяте тепърва в него или тече ремонт.

Смяна на щрангове

Този вид услуга се извършва с модерна техника, с която екипът на Хидро Старт разполага и която използва при подобен вид заявки от страна на клиента. Когато осъществяваме подобен вид дейност, премахваме старите и дори изгнили тръби, а на тяхно място поставяме нови. Това е необходимо, за да бъде предотвратено спукването на някоя от тях, което от своя страна би довело до големи ВИК проблеми. Наред с това, работим качествено и експедитивно, а клиентите ни получават гаранция за свършената от нас работа.

Извънредни ситуации и аварии

На всеки от нас му се е налагало да потърси спешна помощ, когато някой кран е протекъл, а домът ни е на път да се наводни. Определено трябва да се реагира спешно в подобни моменти, а ние сме готови да се заемем с това предизвикателство.

Доверете ни се!

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега