Монтаж на мивка

Хидро Старт предлага монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в гр. София.

Както знаете, В и К услугите включват доста разнообразни дейности. Повечето хора, обаче, се сещат единствено за проблеми с водопровода, или пък за тежките аварии, които трябва да бъдат незабавно отстранени, без да са наясно с факта, че всъщност подобен вид услуги се отнасят и за дейности като монтаж на мивка, или пък за нейното демонтиране или ремонтиране.

За да направите всичко това, също както и за да подмените вече старата мивка в банята, е нужно да се обърнете към някоя надеждна фирма в сферата на ВИК услугите и да й възложите въпросните задачи. Ако от известно време искате да направите цялостен ремонт на банята, който включва и въпросния ремонт на мивка, ни се обадете, а ние от Хидро Старт ще Ви помогнем да видите банята си в съвсем нов облик, при това впечатляващ! Гарантирано!

Къртене на плочки

Къртене на стари мивки

Къртене на тоалетни чинии

Тези дейности са доста неприятни начинания, които всеки отбягва. Но пък именно затова има и фирми като Хидро Старт, които ще Ви помогнат в подобно занимание. Екипът ни умее всичко това много добре и сме го правили многократно, а ако ни се доверите изцяло, не само че ще решите всичките си ВИК проблеми, ами ще намерите банята си и за неузнаваема…

Ако пък не се интересувате от къртене, чистене, а искате просто бърза и лесна смяна на мивка, то можете да ни се доверите напълно, за това.

Имаме повече от 10 години опит в ВИК услугите в гр. София, който от своя страна се явява и една сто процентова гаранция, че ще свършим работата си повече от добре, а вашите отзиви и препоръки са нашата най – добра реклама!

Не само банята има нужда от поставяне на мивка, ами и кухнята.

Тя трябва да е добре оборудвана и функционална, за да можете да извършвате обичайните си домакински задължения с лекота. Там трябва да се чувствате удобно и да не изпитвате никакви затруднения от рода на недостатъчно голямата мивка, или пък в неудобното й разположение и компромиси. Ако в момента нещата са така, то е време да помислите за цялостно, или частично преустройство, което да Ви спести доста главоболия от битово естество и ние ще ви помогнем доста в тази насока.

Повечето ремонти на мивки започват с пълната подмяна на смесител. Това, разбира се, може да го свърши само опитен и квалифициран водопроводчик, на който да се доверите напълно и да не Ви налегнат опасения, че нещата няма да протекат по план. Обикновено се случва следното: позвънявате на някоя ВИК фирма, а тя от своя страна изпраща на място специалист, който да установи къде и какъв точно е проблемът. Ние от Хидро Старт процедираме по същия начин, като изключително много държим на правилната и прецизна диагностика, която е и ключов фактор за решаването на всеки един ВИК проблем. А може и да няма такъв. Възможно е просто да желаете подмяна на мивката, защото старата е вече доста амортизирана, а и често казано не Ви е никак удобна. Но каквато и да е причината да се свържете с нас, ние ще се отзовем и ще Ви помогнем да се справите с всяко едно начинание, с което сте се захванали!

Монтажът и демонтажът на смесител е трудоемко начинание, с което трябва да се заеме единствено и само опитен водопроводчик. Е да, има и изключения, в които самите ние успяваме да свършим това, но те са наистина много редки и определено не Ви препоръчваме този вариант. По – добре се обадете на Хидро Старт, а ние ще запретнем ръкави, заемайки се с качественото монтиране на мивка, или тяхното демонтиране. Или пък само на батериите им.

Меките водопроводни връзки.

Тъй като споменахме смяната на батерии, няма как да подминем и въпросът със смяната на меките водопроводни връзки. Тя е част от целия процес и няма как да стигнем до финала без да им обърнем внимание. Те се състоят от гума и метална мрежа, като тяхното спукване може да доведе до сериозна авария, с която не Ви пожелаваме да се сблъсквате. За да избегнете това, ни се доверете и оставете всичко това в нашите опитни ръце. Ние от Хидро Старт знаем какво правим!

Няма да Ви обясняваме какъв е целият процес по подобен вид ремонт. Ще наблегнем само на това, че за да се извърши той качествено и прецизно, трябва да изберете надеждна ВиК фирма и респективно опитни специалисти. Трябва също така и да сте сигурни, че ВиК бригадата ще разполага с професионална техника, която да позволи извършването на различни дейности, без да възникнат нежелани усложнение и проблеми. И всичко това е възможно, стига да се доверите на Хидро Старт. Защото знаем как и го правим повече от 10 години в град София.

Залепване на плочки

Преди да се извърши какъвто и да е монтаж на мивки, трябва първо да се залепят плочките. Това е основно правило, с което трябва да бъдете наясно, дори и да не извършвате ремонта сами. Колкото по-информирани сте, толкова по-добре за самите Вас. Знания никога не са излишни, особено когато става въпрос за собствената Ви баня и дома, в който живеете. А колкото до мивката в банята – не се притеснявайте, ние ще я монтираме, или демонтираме, използвайки висококачествена технология и прилагайки всички знания, които имаме в областта на ВиК услугите в София. Ще получите и гаранция за монтажните дейности, но надали ще Ви се наложи да правите рекламация на извършените от нас услуги.

Не забравяйте, че на първо място ние сме професионалисти, които държим на всяка цена да видим удовлетворение в очите на клиентите си. Те са най-важни за нас, те са и нашата най – добра реклама!

Височина на монтаж на мивката

И накрая, но не на последно място е добре да определете на каква височина искате да бъде монтирана бъдещата Ви мивка и то предварително. Това е много важно за удобството на цялото семейство. Ако бъде извършен монтаж в несъответствие с нуждите Ви, няма да се чувствате комфортно у дома си и след време ще поискате нова мивка, а ремонтните дейности ще трябва да стартират наново. Вие имате ли всичкото това време, или нямате нищо против да правите непрекъснато ремонти?

С Хидро Старт няма да Ви се наложи да правите непрекъснато ремонти, защото ние знаем точно какво да попитаме клиентите си. За да не стават грешки и за да няма неприятни изненади за в бъдеще. Разчитайте на нас, очакваме ви!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега