Монтаж на мивка

Хидро Старт предлага монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в гр. София

 

Както знаете, ВиК услугите включват доста разнообразни по вид дейности. Повечето хора ги свързват предимно с проблеми с водопровода или с тежки аварии, които трябва да бъдат незабавно отстранени. Важно е да се знае, че подобен вид услуги се отнасят и за дейности като монтаж на мивка, смяна на водомери, откриване на теч без къртене и водомери с дистанционно отчитане.

За да се справите добре с всички или с някоя от тези задачи, е нужно да се обърнете към някоя надеждна фирма в сферата на ВИК услугите и да ѝ се доверите за въпросните дейности. Ако от известно време искате да направите цялостен ремонт на банята, който включва ремонт или смяна на старата мивка, обадете се на Хидро Старт, а ние ще променим облика на банята ви, която след намесата ни ще изглежда впечатляващо. Гарантирано!

Къртене на плочки

Къртене на стари мивки

Къртене на тоалетни чинии

Тези дейности са доста трудоемки начинания, които всеки отбягва. Именно затова са и фирми като Хидро Старт, които ще ви помогнат със занимания от подобен вид. Екипът ни може да ви съдейства, разчитайки на знанията и придобития опит в сферата на ВиК работите. Ако ни се доверите изцяло, не само ще решите всичките си технически проблеми, ами и ще видите банята си променена до неузнаваемост…

Ако не се интересувате от къртене, чистене, а искате просто бърза и лесна смяна на мивка, то можете да ни се доверите напълно и за това.

Имаме повече от 10 години опит в предлагането на ВИК услуги в гр. София, което гарантира напълно, че ще свършим работата си повече от добре. Вашите положителни отзиви и препоръки са най-добрата реклама за нас, а и мотивация да вървим напред!

Освен в банята, монтажът на мивка може да е необходим и в кухнята

Тя трябва да е добре оборудвана и функционална, за да можете да извършвате обичайните си домакински задължения с лекота. Там трябва да се чувствате удобно и да не изпитвате никакви затруднения от рода на недостатъчно голяма или неудобно разположена мивка. Ако това е така, то е време да помислите за цялостно или частично преустройство, което да ви спести доста главоболия от битово естество. Ние ще ви помогнем да ги разрешите!

Повечето ремонти на мивки започват с пълната подмяна на смесителя. Това може да го свърши само опитен и квалифициран водопроводчик, на който да се доверите напълно. Така няма да ви налегнат опасения, че нещата няма да протекат по план. Обикновено се случва следното: позвънявате на някоя ВИК фирма, а тя от своя страна изпраща на място специалист, който да установи къде и какъв точно е проблемът. Ние от Хидро Старт процедираме по същия начин, като изключително много държим на правилната и прецизна диагностика, която е и ключов фактор за успешното разрешаване на всеки един ВИК проблем. Такъв обаче може и да отсъства, а казусът да е свързан само с подмяната на мивката, защото старата е вече доста амортизирана, а и не е никак удобна. Но каквато и да е причината да се свържете с нас, ние ще се отзовем и ще ви помогнем да се справите с всяко едно начинание, с което сте се захванали!

Монтажът и демонтажът на смесител е трудоемка дейност, с която е препоръчително да се занимае опитен водопроводчик. Е да, има и изключения, в които самите ние успяваме да свършим това, но те са наистина много редки и определено не ви препоръчваме този вариант. По-добре се обадете на Хидро Старт, а ние ще запретнем ръкави и ще извършим качествено монтиране на мивка или демонтаж, който може да се отнася само до батериите.

Меките водопроводни връзки

Тъй като споменахме смяната на батерии, няма как да подминем и въпроса със смяната на меките водопроводни връзки. Тя е част от целия процес и не можем да стигнем до финала, без да им обърнем внимание. Те се състоят от гума и метална мрежа, като тяхното спукване може да доведе до сериозна авария, с която не ви пожелаваме да се сблъсквате. За да избегнете това, ни се доверете и оставете всичко това в нашите опитни ръце. Ние от Хидро Старт знаем какво правим!

Няма да ви обясняваме какъв е целият процес по подобен вид ремонт. Ще наблегнем само на това, че за да се извърши той качествено и прецизно, трябва да изберете надеждна ВиК фирма и респективно – опитни специалисти. Нужно е също така и да сте сигурни, че ВиК бригадата ще разполага с професионална техника, която да позволи извършването на различни дейности, без да възникнат нежелани усложнения и проблеми. Всичко това е напълно възможно, стига да се доверите на Хидро Старт. Защото разбираме от работата си, на която сме се посветили вече повече от 10 години в град София!

Залепване на плочки

Преди да се извърши какъвто и да е монтаж на мивки, трябва първо да се залепят плочките. Това е основно правило, с което е добре да бъдете наясно, дори и да не извършвате ремонта сами. Колкото по-информирани сте, толкова по-добре за самите вас. Знания никога не са излишни, особено когато става въпрос за собствената ви баня и за дома, в който живеете. А колкото до мивката в банята – не се притеснявайте, защото ние ще я монтираме и демонтираме, използвайки висококачествена технология и прилагайки всички знания, които сме натрупали в областта на ВиК услугите в София. Ще получите и гаранция за монтажните дейности, но надали ще Ви се наложи да правите рекламация на извършените от нас услуги.

Не забравяйте, че на първо място ние сме професионалисти, които държат да видят удовлетворение в очите на клиентите си. Те са най-важни за нас, те са и нашата най-добра реклама!

Височина на монтаж на мивката

И накрая, но не на последно място е добре предварително да определите на каква височина искате да бъде монтирана бъдещата ви мивка. Това е много важно за удобството на цялото семейство. Ако бъде извършен монтаж в несъответствие с нуждите ви, няма да се чувствате комфортно у дома си и след време ще поискате нова мивка, а ремонтните дейности ще трябва да стартират за пореден път. Вие имате ли всичкото това време, или нямате нищо против да се занимавате с безкрайни ремонти?

С Хидро Старт няма да ви се наложи да правите непрекъснато ремонти, защото ние знаем точно какво да попитаме клиентите си. По този начин не се допускат грешки и неприятни изненади за в бъдеще. Разчитайте на нас, очакваме ви!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега