Изграждане на ВИК инсталация

Монтажните дейности по изграждане на ВИК инсталация са трудни, отнемащи време и изискващи адекватната намеса на доказала се в областта ВиК фирма. За да бъде водопроводната ви система в изправност години наред и за да можете безпроблемно да откривате възникнали течове занапред, е задължително условие да наемете опитен водопроводчик, който да се погрижи за цялостното изграждане на ВиК инсталацията, използвайки модерна технология и прилагайки знанията си в хода на работа!

изграждане-вик-инсталация-град-София

Обособяването на ВиК инсталация е в много отношения дори по-лесно, отколкото отстраняването на повреди по щранговете, или подмяната на водомери на жилищна сграда в София. Това в никакъв случай не означава, че ремонтните дейности, свързани с монтажа на водопроводна инсталация, са леки или че могат да бъдат извършени от собственика на имота. За подобни цели е нужно специално оборудване и доста богат опит в релевантната сфера, за да може процесът по инсталация да протече безпроблемно, а крайният резултат да е добър.

Ние от Хидро Старт сме в състояние да ви предложим богата гама ВиК услуги, включително и изграждане на ВиК инсталация, необходима на за всеки апартамент, къща или промишлена сграда. Екипът ни е добре обучен и отлично запознат с тънкостите, съпътстващи всеки един процес, свързан с работите по водопроводната система. Цените, на които предлагаме всяка една от наличните ни услуги, са разумни и силно конкурентни спрямо останалите фирми. 

Ако ви се налага да се заемате с изграждане на ВиК инсталация, нека заедно направим адекватен план за действие.

За добре изградена Вик инсталация:

За да бъде една Вик инсталация добре изградена, хората, които са се заели с това начинание, трябва да притежават теоретични знания и практически умения като опитни водопроводчици. Те трябва да разбират добре материята и да обръщат внимание на детайлите. Ако търсите точно това и то на добри цени, ни се обадете и екипът ни от Хидро Старт София ще направи най-доброто за вашия имота и за бъдещата водопроводна система в него. Ако вече имате такава, но е възникнала повреда (понякога дори и авария), отново можете да се свържете с нас, а ние ще ви окажем нужната подкрепа.

Всяка водопроводна система бива експлоатирана дълги години наред и заради това тя трябва да бъде обект на чести профилактики от страна на квалифицирани хора. Не е достатъчно тя просто да бъде изградена и въпросът да приключи с това. Никак не е изключена след кратко време да възникне повреда по щранга или по някой друг важен елемент от водопроводната система. И когато това се случи, или просто искате да подмените старите тръби с нови, ни се обадете и доверете във всяко едно отношение.

Какво е характерно при изграждането на Вик система?

На първо място отбележете, че материалите, с които тя ще бъде монтирана трябва да бъдат качествени. В противен случай, може да се натъкнете на неприятни изненади след време. Също така, нужно е да се постави и изолация на тръбите, без значение дали те ще бъдат затворени с гипскартон или ще се измазват. Самото запояване на тръбите е добре да бъде във вертикална или хоризонтална посока, като се използват висококачествени фитинги и тръби. След като изграждането на Вик системата е вече приключило, тя трябва да бъде допълнително укрепена с дюбел или със скоби, за да могат тръбите да запазят първоначалното си местоположение. В противен случай, е възможно в хода на следващите ремонтни дейности (нанасяне на мазилката или поставянето на гипскартона), те да се разместят и да променят локацията си!

Други дейности по изграждането на ВиК инсталация

Има и още много други дейности по изграждането на качествена и добре функционираща ВиК инсталация: ремонт на щрангове, подмяна на водомери, монтаж на цифрови водомери, цялостни ВиК услуги в област София. Вашата задача е просто да ни се обадите, а ние ще се заемем изцяло с дейностите по изграждането на водопроводната система за вашия дом, вила или офис. 

Водопроводната инсталация се състои от няколко части:

поцинковани тръби, фитинги и различни по вид арматури. При сградите с няколко етажа, водата достига до различните нива посредством щрангове, които правят отклонения към различните апартаменти. Големината (диаметърът) на тръбата се определя според обема вода, който ще преминава през нея. ВиК инсталацията е сложна система, изграждането на която трябва да бъде обект на специално внимание от страна на живущите в сградата и на хората, които ще се занимаят с нейното монтиране или ремонт.

Съвременните жилищата имат по две водопроводни системи

Налице е една за топлата вода и една за студената. Тази за топлата вода се свързва или към централната водопроводна система, или към наличния с апартамента бойлер. Наред с това се поставя и водомер, който след време ще бъде отчитан от служител на ВиК, или иначе казано – от инкасатор. За да бъде всичко коректно и за да показва водомерът ви реални стойности, е задължително да се погрижите за правилното изграждане на ВиК системата, за нейната редовна поддръжка и за своевременното отстраняването на възникналите повреди или аварии. За тази цел се обадете на екипа ни от Хидро Старт и нека заедно с вас допринесем за по-доброто качество на живот и за това да плащате винаги акуратни сметки за вода!

Свързване на бойлера към водопроводната система

Свързването на бойлера към водопроводната система е също много важен процес. Доста хора се опитват да направят това сами, но не винаги успяват… Съветваме ви да не експериментирате с тази толкова важна ремонтна дейност, а директно да се свържете с екипа ни и да оставите това на нашата компетенция. Ние ви гарантираме добри резултати, почти незабележимо присъствие в дома ви, както и добри цени, които да заплатите, след като ремонтът е приключил.

Много хора не знаят, откъде да започнат, когато им предстои някакъв ремонт, свързан с дома. В лутане да намерят правилната фирма, те често губят ценно време и възможности работата да бъде свършена по-бързо и по-качествено. Дали става въпрос за изграждане на Вик инсталация или за някакъв друг вид ремонт по жилището ви, ние сме насреща и напълно готови да ви сътрудничим по всеки един ремонтен казус!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега