Монтаж на миялна

Екипът ни от Хидро Старт сме посветени на разрешаването на всеки един въпрос, свързан с ВиК инсталацията и не само!

Ако досега сте били на мнение, че монтирането на бойлер е трудна задача, то навярно не сте се сблъсквали с инсталирането на миялна машина. Този вид домакински електроуреди се класира като един от най-сложните за поставяне, заради специфичното си устройство и техническите си характеристики. Това от своя страна налага нуждата от професионална намеса, за да успеете да обособите безпроблемно новата си миялна, без излишни рискови за ВиК инсталацията и за вас самите като бъдещи ползватели на електроуреда. Опитен водопроводчик би се справил отлично с тази задача, както и екипът ни от Хидро Старт, които сме посветени на разрешаването на всеки един въпрос, свързан с ВиК инсталацията, като например използването на инфрачервена камера за откриване на течове, водомер с дистанционно отчитане цена.

монтаж-миялна-София

кухня-монтаж-миялна-София

На първо време е добре да решите къде точно искате да бъде поставена миялната машина. Ние Ви съветваме тя да бъде свободно стояща, въпреки че болшинството от хората предпочитат тя да бъде вградена в самата кухня. Така се спестява пространство, а и от естетическа гледна точка това е по-доброто решение. Когато обаче се наложи разместване на мебелите, идва и големият проблем. Миялната се демонтира трудно, а това от своя страна носи след себе си и други неприятни моменти. 

Ние знаем какво точно да направим, за да бъдат избегнати подобни усложнения, затова се свържете с екипа на Хидро Старт София, когато решите, че е време да се сдобиете с верен помощник в домакинството – миялната машина!

Най-добрият вариант е да повикате водопроводчик у дома и заедно с него да обсъдите какъв точно вид съдомиялна да монтирате. Основно те се делят на три вида (вградени, свободностоящи или миялни на плот). Всеки един модел би бил подходящ за кухнята ви, в зависимост от разположението ѝ. Съветвайки се с опитен специалист, ще избегнете проблеми в бъдеще, а при нужда ще можете да местите миялната машина лесно и бързо.

Не се колебайте да се свържете с нас и заедно да обсъдим въпросите, които ви вълнуват. Екипът ни е насреща за монтаж или ремонт на миялната машина

Електроуредите се развалят, когато най-малко очаквате

Когато става въпрос за повреди по домакинската техника, повечето хора изпадат в истински ужас, защото това означава усложнено ежедневие и много проблеми от битов характер. Ако се касае за неизправности, свързани със съдомиялна машина, проблемът добива още по-драматичен характер. Домакинята е принудена да води самостоятелна борба с мръсните чаши и чинии, а времето се превръща в дефицит. В тази ситуация е повече от необходимо да се обадите на професионална фирма за ремонт на миялни машини, която да поправи уреда за максимално кратък период от време, без дори да усетите липсата ѝ.

От Хидро Старт можем да направим това за вас, като в повечето случаи ни е нужен не повече от ден, за да отстраним повредата по програматора, лагера на помпата, помпата за мръсната вода, терморегулатора или нагревателя. Ще посетим на място дома ви, без да ви се налага да носите електроуреда до сервиз, което е свързано с допълнителна загуба на време и нерви!

Правилната диагностика е ключов фактор за успешния ремонт на всяка една съдомиялна. За да не се стига до смяна на машината до извършването на екстра разходи за нова, ни се доверете и обадете при необходимост. Ние ще открием къде е повредата, ще я отстраним, а миялната ви ще заработи като нова. Проблемът с мръсните домакински съдове ще бъде разрешен дори неусетно, а цената за това няма да бъде никак висока. Хидро Старт помага на хората, които искат най-доброто за дома си, и които държат да поддържат в изправност всеки един домакински уред, както и ВиК инсталацията в жилището. Екипът ни разполага с професионална техника, която не всеки от вас притежава, за да се справи с проблем от технологичен или водопроводен характер. Ние сме на разположение за вас по всяко време на деня и седем дни в седмицата, затова не се колебайте да се свържете с наш сътрудник и да ни поверите най-важното за вас – домът!

Поставяне на миялна

Така нареченото поставяне на миялна в град София не е никак лесно начинание по ред причини. На първо място, трябва прецизно да се определени мястото, на което тя ще бъде монтирана. Съветваме ви това да се направи в присъствието на водопроводчик, защото много често първо се купува кухненската мебел и едва след това се взима и решението за поставянето на миялна. Това се отчита като сериозна грешка, тъй като не винаги има налични отводи за мръсната вода и други важни елементи. В такъв случай водопроводчикът се заема и с допълнителни задачи, освен със самото монтиране на миялната, като например извеждането на изводи за водопровод и канализация. Ние от Хидро Старт София можем да монтираме вашата нова съдомиялна, избягвайки повреждането на мебелировката при свързването ѝ с водопроводната система. Последното е доста често срещано явление при монтажа на миялна, особено ако той не е бил съгласуван с професионалист с цел избягването на подобни усложнения. Тогава уредът няма как да бъде свързан свободно с ВиК инсталацията, без да бъдат засегнати кухненските мебели, но от Хидро Старт смело можем да заявим, че дори и в подобна ситуация бихме могли да се правим успешно с монтажа на миялната.

Монтаж на миялна машина

Вече казахме, че монтажът на миялна машина не е никак лесно занимание. То може да бъде сравнено по сложност с инсталацията на нов бойлер, на монтаж на щрангове или монтаж на водомери, затова не експериментирайте и не се захващайте с тази работа сами. Има доста неща, за които ще се окажете неподготвени – захранването на миялната машина с гъвкави връзки, уплътняване на свръзката, инсталация на маркуча за отвеждане на мръсната вода към канализационната тръба и др. Сами разбирате, че няма монтиране на миялна, което да е лесно и просто за изпълнение. Дори да не сте наясно със само с една стъпка от цялостната дейност по поставянето на електроуреда, операцията по монтажа му би могла да бъде неуспешна. Това от своя страна ще доведе до редица проблеми, някои от които дори доста сериозни!

Оставете монтирането на миялна в нашите ръце и се свържете с нас още сега!

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега