Монтаж на миялна

Екипът ни от Хидро Старт сме посветени на разрешаването на всеки един въпрос, свързан с ВиК инсталацията и не само!

Ако досега сте били на мнение, че монтирането на бойлер е трудна задача, то навярно не сте се сблъсквали с монтаж на миялна машина. Този вид домакински електроуред се класира като един от най-сложните за поставяне, заради специфичното си устройство и технически характеристики. Това от своя страна налага нуждата от професионална намеса, за да успеете да обособите безпроблемно новата си миялна, без излишни рискови за ВиК инсталацията и за Вас самите като бъдещи ползватели на електроуреда. Опитен водопроводчик би се справил отлично с тази задача, също както и екипът ни от Хидро Старт, които сме посветени на разрешаването на всеки един въпрос, свързан с ВиК инсталацията и не само!

монтаж-миялна-София

кухня-монтаж-миялна-София

На първо време е добре да решите къде точно искате да бъде поставена миялната машина. Ние Ви съветваме тя да бъде свободно стояща, въпреки че болшинството от хората предпочитат миялната да бъде вградена в самата кухня. Така се спестява пространство, а и от естетическа гледна точка това е по-доброто решение. Когато обаче се наложи разместване на мебелите, идва и големият проблем. Миялната се демонтира трудно, а това от своя страна носи със себе си и други неприятни моменти. 

Ние обаче знаем какво точно да направим, за да бъдат избегнати подобни усложнения, затова се свържете с екипа на Хидро Старт София, когато решите, че е време да се сдобиете с верен помощник в домакинството – миялната машина!

Най-добрият вариант е да повикате водопроводчик у дома си и заедно с него да обсъдите какъв точно вид съдомиялна да монтирате. Основно те се делят на три вида (вградени, свободно стоящи, или миялни на плот), като всеки един от тях би бил подходящ за кухнята Ви, в зависимост от разположението й. Съветвайки се с опитен специалист, ще избегнете проблеми в бъдеще, а при нужда ще можете да местите миялната машина лесно и бързо.

Не се колебайте да се свържете с нас и заедно да обсъдим въпросите, които Ви вълнуват относно всеки един монтаж, или ремонт на миялна.

Понякога електроуредите се развалят и то винаги, когато най-малко очаквате.

Когато става въпрос за домакинските такива, повечето хора изпадат в истински ужас, защото това означава усложнено ежедневие и много проблеми от битов характер. Когато става въпрос за повреда на съдомиялна машина, проблемът добива още по-драматичен характер. Домакинята е принудена да води самостоятелна борба с мръсните чаши и чинии, а времето се превръща в дефицит. В тази ситуация е повече от необходимо да се обадите на професионална фирма за ремонт на миялни машини, която да я поправи за максимално кратък период от време, без дори да усетите липсата й.

От Хидро Старт можем да направим това за Вас, като в повечето случаи ни е нужен не повече от ден, за да отстраним повредата по програматора, лагера на помпата, помпата за мръсната вода, терморегулатора, или пък нагревателя. Ще посетим на място дома Ви, без да Ви се налага да носите електроуреда до сервиз, което е свързано с допълнителна загуба на време и нерви!

Правилната диагностика е ключов фактор за успешния ремонт на всяка съдомиялна. За да не се стига до смяна на миялна, също както и за да не Ви се налага да се разделите със солидна сума пари за нова, ни се доверете и обадете при нужда. Ние ще намерим къде е повредата, ще я отстраним, а миялната Ви ще заработи като нова. Проблемът с мръсните домакински съдове ще бъде разрешен дори неусетно, а цената за това няма да бъде никак висока. Хидро Старт помага на хората, които искат най-доброто за дома си и които държат да поддържат в изправност всеки един домакински уред, също както и ВиК инсталацията си. Екипът ни разполага с професионална техника, която не всеки от Вас притежава, за да се справи с проблем от технологичен, или ВиК характер. Ние сме на разположение за Вас по всяко време на деня, седем дни в седмицата, затова не се колебайте да се свържете с наш сътрудник и да ни поверите най-важното за Вас – домът!

Поставяне на миялна

Така нареченото поставяне на миялна София не е никак лесно начинание и ще Ви кажем защо. На първо място, трябва прецизно да се определени мястото, на което тя ще бъде монтирана. Съветваме Ви това да се направи в присъствието на водопроводчик, защото много често първо се купува кухненската мебел и едва след това се взима и решението за поставяне на миялна. Това се отчита като сериозна грешка, тъй като не винаги има налични отводи за мръсната вода и други важни елементи. Тогава водопроводчикът се заема и с други задачи, освен със самото монтиране на миялната, като например извеждането на изводи за водопровод и канализация. Въпреки това, обаче, ние от Хидро Старт София можем да монтираме Вашата нова съдомиялна, избягвайки повреждането на мебелировката при свързването й с водопроводната система. Това е доста често срещано явление при монтажа на миялна, особено когато той не е бил съгласуван с професионалист с цел избягването на подобни усложнения. Уредът няма как да бъде свързан свободно с ВиК инсталацията, без да бъдат засегнати кухненските мебели, но от Хидро Старт смело можем да заявим, че дори и в подобна ситуация, бихме могли да се правим успешно с монтажа на миялна.

Монтажът на миялна машина

Вече казахме, че монтажът на миялна машина не е никак лесно занимание. То може да бъде сравнено по сложност с инсталацията на нов бойлер, на монтаж на щрангове или монтаж на водомери, затова не експериментирайте и не се захващайте с тази работа сами. Има доста неща, за които ще се окажете неподготвени като захранването на миялната машина с гъвкави връзки; уплътняване на свръзката; инсталация на маркуча за отвеждане на мръсната вода към канализационната тръба и др. Сами разбирате, че няма монтиране на миялна, което да е лесно и просто за изпълнение. Дори да не сте наясно със само с една стъпка от цялостната дейност по поставянето на електроуреда, операцията по монтажа му би могла да се превърне в неуспешна. А това от своя страна ще доведе до редица проблеми, някои от които дори доста сериозни!

Оставете монтирането на миялна в нашите ръце и се свържете с нас, още сега!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега