Отстраняване на течове

Ние ще ви помогнем да отстраните течовете!

Доста от вас навярно свързват отстраняването на течове с къртене и с други неприятни занимания, съпровождащи подобни начинания. Това се отъждествява и с доста стресиращи емоции, които могат да бъдат избегнати, ако се доверите на надеждна фирма и оставите отстраняването на повредата в нейни ръце. Разбира се, за да се случи всичко това, е нужно да не се захващате сами с откриване на течове и премахването им (независимо от тяхната локацията), а да се обадите на ВиК фирма София, която да поеме този ангажимент.

отстраняване-на-аварийни-течове-София

Само така ще получите гаранция за добре свършена работа и ще сте спокойни, че скоро няма да ви се наложи да разрешавате проблеми, свързани с водопроводната система. Повечето от собствениците на жилища нямат чертежи на изградените комуникации, а това допълнително усложнява работата на ВиК специалистите. Нужно е да се открие теча и разположението на тръбите, за да може да бъде премахната и повредата. Всичко това може да го свърши единствено и само професионална ВиК фирма в София област.

Въпреки че обикновено тръбите са скрити в шахти и стени, откриването на теча не би било толкова трудна задача, ако хората, които сте наели, имат достатъчно опит и познания в областта на ВиК дейностите. Течовете са предизвикани от некачествени материали, както и заради използваната технология при изграждането на тръбите. Впоследствие това поражда доста сериозни проблеми, които собственикът на имота трябва да разреши. Ние от Хидро Старт ще ви помогнем да направите това! Имате две възможности: или да разрушите стената, или да ни се доверите и да оставите откриването на теча в нашите ръце. Ние ще обследваме дома ви и ще намерим откъде произтича влагата. Без да разрушаваме предполагаемото място, в което се намира повредата, ще направим качествена и професионална диагностика и то на добри цени.

Работим с модерна и иновативна технология, без да правим компромис с нито един детайл по отстраняването на теча в дома, офиса или друг вид имот

Може би сте чували за инфрачервената томография, която сама по себе си не е толкова нов метод, но в сферата на ВиК услугите дава отличен резултат. Позволявайки на водопроводчика да намери първоизточника на теча без къртене, инфрачервената томография е силно приложима именно в тази сфера на дейност. Чрез този метод бихме могли да открием следните проблеми: влага в дома, течове от водопроводни щрангове, електро проблеми, кражба на топлина и др. Прилага се и за намирането на скрити течове, а те могат да бъдат локализирани на най-различни места (например зад мивката). При ВиК проблеми и отстраняването на течове, може да бъде използвана и друга професионална техника като ултразвуков детектор, видеокамера, ендоскоп, детектор и др. Всички те спомагат за правилното диагностициране на проблема, с каквото и местоположение да е той.

От Хидро Старт подхождаме индивидуално към всеки един ВиК казус

Най-честите причини за появата на течове са породени от амортизацията на някои системи и материали, но това не означава, че е добре да отлагате премахването на повредата по водопроводната система, или пък да се опитвате да я отстранявате сами. Процесът по проследяването на влагата започва от петното влага, стигайки до първоизточника и прилагайки специализирана апаратура. Нашият екип от водопроводчици в град София ще ви помогне в откриването на течовете и в отстраняването им.

Гъвкавост и оптимално решение за кратък срок от време

Екипът на Хидро Старт е гъвкав и успяващ да намери оптимално решение за кратък срок от време. За нас е най-важен клиентът и добре свършената работа, а цените са достъпни и силно конкурентни. Независимо от това дали течът идва от съседа, терасата, банята, или от други места, ние ще го премахнем и ще ви дадем ценни препоръки за това как да поддържате водопроводната си система в изправност. Можете да се обърнете към нас и когато имате нужда от монтаж на бойлер, смяна на тръби или щранг. Предлагаме всякакви услуги, свързани с ВиК инсталацията, като екипът ни е съставен от професионалисти, имащи нужния опит, за да се справят дори и с аварийни ситуации.

Обадете ни се и ще ви посетим на място, за да проведем консултация, а след това да пристъпим към нужните действия

Още наши ВиК услуги София

Какви други услуги бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София.

Монтаж на тоалетна

Още нещо, което предполагаме сте планирали по време на ремонта.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега