Отстраняване на течове

Ние ще Ви помогнем да отстраните течовете!

Доста от Вас може би свързват отстраняването на течове с къртене и други неприятни занимания, съпровождащи подобни начинания. Това се отъждествява и с доста стресиращи емоции, които могат да бъдат избегнати ако се доверите на надеждна фирма и оставите отстраняването на повредата в нейни ръце. Разбира се, за да се случи всичко това е нужно да не се захващате сами с откриване на течове и отстраняването им (независимо от локацията му), а да се обадите на ВиК фирма София, която да поеме този ангажимент.

отстраняване-на-аварийни-течове-София

Само така ще получите гаранция за добре свършена работа, също както и ще сте спокойни, че скоро няма да Ви се наложи да разрешавате проблеми, свързани с водопроводната система. Повечето от собственици на жилища нямат чертежи на изградените комуникации, като това допълнително усложнява работата на ВиК специалистите. Нужно е да се открие теча и разположението на тръбите, за да може да бъде премахната и повредата. Всичко това може да го свърши единствено и само професионална ВиК фирма в София област.

Въпреки, че обикновено тръбите са скрити в шахти и стени, откриването на теча не би било толкова трудна задача ако хората, които сте наели, имат достатъчно опит и познания в областта на ВиК дейностите. Течовете са предизвикани от некачествени материали, също както и заради използваната технология при изграждането на тръбите. В последствие това предизвиква доста сериозни проблеми, които собственикът на имота трябва да разреши. Ние от Хидро Старт ще Ви помогнем да направите това! Имате две възможности: или да разрушите стената, или да ни се доверите и да оставите откриването на теча в нашите ръце. Ние ще обследваме дома Ви и ще намерим откъде произтича влагата. Без да разрушаваме предполагаемото място, в което се намира повредата, ще направим качествена и професионална диагностика и то на добри цени.

Работим с модерна и иновативна технология, без да правим компромис с нито един детайл по отстраняването на теча в дома, офиса, или друг вид имот.

Може би сте чували за инфрачервената томография, която сама по себе си не е толкова нов метод, но в сферата на ВиК услугите дава отличен резултат. Позволявайки на водопроводчика да намери първоизточника на теча без къртене, инфрачервената томография е силно приложима именно в тази сфера на дейност. Чрез този метод бихме могли да открием следните проблеми: влага в дома, течове от водопроводни щрангове, електро проблеми, кражба на топлина и др. Прилага се и за намирането на скрити течове, а те могат да бъдат локализирани на най-различни места. (например зад мивката). При ВиК проблеми и отстраняването на течове, може да бъде използвана и друга професионална техника като ултразвуков детектор, видеокамера, ендоскоп, детектор и др. Всички те спомагат за правилното диагностициране на проблема, с каквото и местоположение да е той.

От Хидро Старт подхождаме индивидуално към всеки един ВиК казус.

Най-честите причини за появата на течове са породени от амортизацията на някои системи и материали, но това не означава, че е добре да отлагате премахването на повредата по водопроводната система, или пък да се опитвате да я отстранявате сами. Процесът по проследяването на влагата започва от петното влага и стигайки до първоизточника, прилагайки специализирана апаратура. Нашият екип от водопроводчици в град София ще ви помогне в откриването на течовете и отстраняването им.

Гъвкавост и оптимално решение за кратък срок от време.

Екипът на Хидро Старт е гъвкав и успяващ да намери оптимално решение за кратък срок от време. За нас е най-важен клиентът и добре свършената работа, а цените са достъпни и силно конкурентни. Независимо от това дали течът идва от съседа, терасата Ви, банята, или от други места, ние ще го премахнем и ще Ви дадем ценни препоръки за това как да поддържате водопроводната си система в изправност. Можете да се обърнете към нас и когато имате нужда от монтаж на бойлер, смяна на тръби, или пък щранг. Предлагаме всякакви услуги, свързани с ВиК инсталацията, като екипът ни е съставен от професионалисти, имащи нужния опит, за да се справят дори и с аварийни ситуации.

Обадете ни се и ние ще Ви посетим на място, за да проведем консултация и след това да пристъпим към нужните действия.

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега