Смяна на водомери

От Хидро Старт предлагаме на своите клиенти качествена и пълна услуга, що се отнася до монтаж, ремонт на водомер, или смяна на водомер.

От Хидро старт предлагаме пълна и качествена услуга що се отнася до смяна, пломбиране и узаконяване на водомери в гр. София.

Услугата включва:

Демонтаж

Демонтаж на стария водомер

Монтаж на новия водомер

Монтаж на новия водомер

Пломбиране

Пломбиране с пломбата на Софийска вода

Узаконяване

Узаконяване на монтирания водомер в Софийска вода (за водомери за студена вода) и Топлофикация (за водомери за топла вода)

Документи

На място издаваме всички необходими документи

Ангажименти

След нашето посещение Клиентът няма няма повече ангажименти

Цени за смяна на водомер с вкл. пломбиране:

9

39.99 лв. с ДДС

С полски водомер марка Powogaz, когато се подменят най-малко 2 водомера

9

46.99 лв. с ДДС

С немски водомер марка Zenner, когато се подменят най-малко 2 водомера

9

7.99 лв. с ДДС

Пломбиране на 1 водомер

Изграждането на водопроводна инсталация изиска специализирани умения и добро познаване на материята. Не би било възможно да се справите успешно с това начинание, без да имате опит в областта и силно развит усет към разрешаването на различни, технически казуси. Затова е препоръчително да се обърнете към професионалист, когато е време за монтаж на водомер, или пък когато искате да го ремонтирате. Нужно е да наемете специализирана фирма, която да направи необходимата диагностика и която също така да Ви ориентира правилно от каква точно услуга имате нужда. Тъй като водомерите се монтират регламентирано и съобразно изискванията, е задължително да извършите монтажа на водомера прецизно и взимайки предвид всеки един детайл!

Водомерът се монтира на водопроводната инсталация, която снабдява жилището с вода, като наред с това се спазват и определени правила. Най-добре е водомерът да бъде монтиран хоризонтално, за да бъде отчитането на консумираната вода възможно най-точно. Характерно за жилищните блокове е монтажът да бъде еднакъв в отделните апартаменти, също както и водомерите да се намират на светло и удобно място, с цел по-лесен демонтаж, отчитане, или ремонт след време. Всички уреди, свързани с водопроводната система (перални, миялни, чешми, бойлери и др.) трябва да минават през водомера, за да стане възможно неговото коректно засичане в края на отчетния период.

От Хидро Старт предлагаме на своите клиенти качествена и пълна услуга, що се отнася до монтаж, ремонт на водомер, или смяна на водомер. Тъй като имаме нужните познания в областта на ВиК услугите, също както и богат практически опит, можем да предоставим качествено обслужване на вече съществуващи водомери, също както и поставяне на нови, независимо от тяхната специфика. Основно те се делят на два вида: с дистанционно отчитане и обикновени. Също така, се взема под внимание и какво количество вода ще бъде приблизително използвано в помещенията. Това пряко зависи от вида на имота: частен, или промишлена сграда. Една част от водомерите се монтират хоризонтално и вертикално, но други могат да се поставят само по един начин – обикновено хоризонтално.

Екипът ни от Хидро Старт е на разположение за всеки един въпрос от Ваша страна, свързан с ВиК инсталацията, дейности отнасящи се за водопровода, също както и с някои видове ремонти по жилището Ви. Предлагаме на своите клиенти цялостни услуги, които ще улеснят ежедневието Ви и ще го направят много по-приятно. Можете да изпратите своята заявка по всяко време на деня, а екипът ни ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите, също както и да Ви предоставим професионална консултация.

Какво точно предлагаме ние?

Така нареченото поставяне на водомер има доста широк обхват на дейност. Бихте могли да се възползвате от няколко вида услуги, които да са Ви полезни в много отношения. Тъй като сам по себе си водомерът е уред, измерващ изразходваното количество вода, той трябва да бъде монтиран прецизно, за да върши предназначената работа добре. Задължително условие е водомерите да са в изправност и да са пломбирани. Монтажът се извършва по посока водния поток, а както вече казахме, всички уреди свързани с Вик инсталацията в дома трябва да минават през него.

Можете да се свържете с екипа ни от Хидро Старт, ако искате да се възползвате от следните услуги: изграждане на водомерен възел; монтаж на водомер и с всякакви размери в цолаж; подмяна на гарнитура; смяна положението на външен водомер; отстраняване на течове; смяна на стари водомери и др. Най-честата причина клиентите ни да се свързват с нас е подмяната на водомер. Тъй като този тип устройство има срок на годност, е нужно да бъде подменяно с ново през определен период от време. Това няма как да се случи ако нямате нужните познания в тази област, затова ни се доверете и оставете тази работа на нас. Съветваме Ви преди да закупите нов водомер, да се уверите че срокът му на годност не е изтекъл. Съветваме Ви преди да закупите нов водомер, да разберете докога може да бъде в експлоатация, за да не Ви се наложи много скоро отново да го подменяте. Това е важна част от целия процес по подмяната на водомер, затова обърнете внимание на всеки един детайл!

От наша страна можете да получите професионална консултация относно кой водомер би бил най-подходящият за Вас. Можете да също така и да подложите водомера си на проверка метеорологична лаборатория, освен да го подменяте с нов. Най-доброто решения, обаче, си остава смяната на вече използвания уред, поради факта че най-честите причини за некоректни сметки се дължат именно на амортизирания водомер. Заради това, че водомерът е бил за смяна, Вие не получавате адекватна сметка за изразходеното количество вода, а това Ви създава излишни главоболия. Тя може да бъде доста завишена, което никак не е желателно, особено когато реалната консумация се различава драстично от тази, изписана на сметката за вода!

Причини за смяна на водомера

Причините, поради които може да Ви се наложи да смените водомера си с нов, могат да бъдат най-различни: амортизирано устройство; грешно отчитане; външни повреди по водомера; поради предписание от страна на инкасатор за подмяна; несигурност в правилната работа на водомера. Каквато и да е Вашата причина, можете да се свържете с екипа ни от Хидро Старт и да споделите проблема си. Ние ще Ви окажем адекватна намеса и при нужда ще Ви посъветваме какъв точно водомер е най-добре да си вземете. Имайте предвид, че всеки водомер трябва да съответства на нормативните изисквания, също както и да бъде узаконен. Последното се случва чрез така нареченото пломбиране.

Монтиране на водомер

Ако в момента имате нужда от монтиране на водомер, ни позвънете и отправете Вашето запитване. Ние работим експедитивно и съобразно всички искания на клиентите ни. Ще изпълним заявката Ви и ще направим всичко, за да останете доволни от нашите услуги. Професионализмът е присъщ за нашата компания, затова не се съмнявайте, че ВиК дейностите ще бъдат извършени на ниво. Винаги даваме гаранция на нашите клиенти за свършената работа, затова ако възникне проблем след посещението ни в дома Ви, се свържете с нас и ние ще се заемем със създалите се неприятности.

Съветваме Ви да не пропускате този така важен за всеки дом детайл – водомера, също както и Ви препоръчваме да му обърнете внимание навреме. Ако се съмнявате, че сметките Ви за вода не са реални, или пък сегашният Ви водомер Ви се вижда доста амортизиран, ни се обадете и напълно доверете. Ние ще се справим с останалото!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега