Откриване на течове

Потърсете професионална ВиК фирма, която да се заеме с отстраняването на повредата, като наред с това да минимализира и риска от евентуални бъдещи такива.

Едно от най-неприятните неща, които могат да се случат в дома Ви, това е течът. Често той е в резултат на някоя спукана тръба, или неправилно функциониращ водопроводен кран, но независимо от причината, последиците за Вас ще са доста неприятни. Така или иначе няма как подобни аварии да бъдат предотвратени на 100%, затова единственото нещо, което бихте могли да направите в подобна ситуация е да се обадите на надеждна ВиК фирма, която да отстрани повредата.

В противен случай, рискувате част от имуществото Ви да бъде повредено, което ще Ви коства и не малко пари след време. В повечето случаи, последиците са за сметка на подовите настилки, налични в дома Ви, като също така е възможно и мебелите да се повредят. Не е изключено течът да стигне и до имота на съседа, което е още една неприятност във вече създалата се аварийна ситуация.

Откриването на налични течове е задача, която доста хора подценяват. За тази е цел Ви е нужна специализирана апаратура, без която няма как да отстраните аварията. Повече от задължително е да потърсите професионална ВиК фирма, която да се заеме с отстраняването на повредата, като наред с това да минимализира и риска от евентуални бъдещи такива. Имайте предвид, че в много случаи дори и специалистите се чувстват затруднени при откриване на течове, а какво остава за хората, които нямат ни най-малка представа от разрешаването на ВиК проблеми!

От Хидро Старт уверено можем да заявим, че сме в състояние да се справим с най-различни ситуации, свързани с водопроводната система, затова не се колебайте да ни потърсите при нужда.

Екипът ни ще посети дома Ви и ще диагностицира проблема. Понякога това отнема не малко време, тъй като спецификата на подобен вид дейности изисква внимателен подход към проблема и адекватни решения от страна на хората, заели се с отстраняването му. Ние Ви гарантираме, че ще останете доволни от услугите, които предлагаме, също както и че цената за които ще бъде бюджетна и силно конкурентна. Обадете ни се, в случай че забележите появила се влага в дома Ви и ние ще открием на какво се дължи тя.

Нашите водопроводчици са добре обучени и могат да разрешат всеки един ВиК проблем с лекота. Можем да премахнем течове както в частни домове, така и в промишлени предприятия, независимо от вида на сградата и помещенията в нея.

Още наши услуги

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Монтаж на спирателен кран

Изграждане на ВИК инсталация

Изграждане на канализация

Смяна на щрангове

Монтаж на вана

Монтаж на пералня

Откриване на течове

Монтаж на миялна

Монтаж на душ кабина

Смяна на водомери

Отстраняване на течове

Монтаж на радиатори

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега