Откриване на течове

Потърсете професионална ВиК фирма, която да се заеме с откриването на повредата.

Едно от най-неприятните неща, които могат да се случат в дома Ви, това е течът. Често той е в резултат на някоя спукана тръба, или неправилно функциониращ водопроводен кран, но независимо от причината, последиците за Вас ще са доста неприятни. Така или иначе няма как подобни аварии да бъдат предотвратени на 100%, затова единственото нещо, което бихте могли да направите в подобна ситуация е да се обадите на надеждна ВиК фирма, която да отстрани повредата.

откриване-на-скрити-течове-София

В противен случай, рискувате част от имуществото Ви да бъде повредено, което ще Ви коства и не малко пари след време. В повечето случаи, последиците са за сметка на подовите настилки, налични в дома Ви, като също така е възможно и мебелите да се повредят. Не е изключено течът да стигне и до имота на съседа, което е още една неприятност във вече създалата се аварийна ситуация. Затова е добре течът да бъде открит на време!

Откриване на ВиК теч в апартамента без къртене. С помощта на термокамера. Услугата включва:

Посещение на място

Точно локализиране на проблема без къртене.

Издаване на всички необходими документи

Откриване течове от водопровода или канализацията

Поемаме ангажимент и за отстраняването на теча по допълнителна договорка.

Изпращане на становище до 2 работни дни след обследване с термографска камера и задълбочен оглед от специалисти с дългогодишен опит.

Цени:

80 лв. до 120 лв.

За локализиране на теч в една баня

9

150 лв.

За откриване на теч по вертикален щранг до 8 етажа

9

200 лв.

За откриване на теч по вертикален щранг над 8 етажа

Откриването на налични течове е задача, която доста хора подценяват. За тази е цел Ви е нужна специализирана апаратура (термокамера), без която няма как да отстраните аварията. Повече от задължително е да потърсите професионална ВиК фирма, близо до вас, която да се заеме с отстраняването на повредата, като наред с това да минимализира и риска от евентуални бъдещи такива. Имайте предвид, че в много случаи дори и специалистите се чувстват затруднени при откриване на течове, затова се възползвайте от нашата услуга откриване на теч с термокамера в град София!

Уверено можем да заявим, че сме в състояние да открием скрити течове, затова не се колебайте да ни потърсите при нужда.

Екипът ни от опитни водопроводчици в София ще посети дома Ви и ще диагностицира проблема. Понякога това отнема не малко време, тъй като спецификата на подобен вид дейности изисква внимателен подход към проблема и адекватни решения от страна на хората, заели се с отстраняването му. Ние Ви гарантираме, че ще останете доволни от услугите, които предлагаме, също както и че цената за които ще бъде бюджетна и силно конкурентна. Обадете ни се, в случай че забележите появила се влага в дома Ви и ние ще открием на какво се дължи тя, независимо дали става дума за откриване на скрити течове с апаратура и без къртене или по стандартните методи.

Нашите водопроводчици са добре обучени и могат да открият вашият теч с апаратура, лесно и бързо!

Още наши ВиК услуги София

Какви още услуги, бихте могли да откриете при нас?

Монтаж и ремонт на мивка

Монтаж, ремонт и подмяна на мивки на достъпни цени в град София .

Монтаж на тоалетна

още нещо, с което предполагаме сте предвидили в процеса на ремонт.

Подмяна на бойлер

Част от преустройството на банята е и подмяната на бойлера.

Монтиране на биде

Замисляли ли сте някога, дали да монтирате биде към тоалетната си чиния?

Пълен списък с ВИК услуги

Хидро старт

Обадете ни се още сега