Неволите, които са свързани със светкавичното намиране на авариен екип, който да се справи с водопроводен проблем в апартамента ви в София могат да бъдат наистина сериозни. Професионалните услуги, които се извършват 24/7 без значение от празнични и делнични дни е една добра алтернатива, когато попаднем в ситуации, изискващи бърза намеса. Определящо в случая е това да се отговори на въпроса кои услуги и ВиК ремонти са аварийни и кои не. Факт е, че има типични битове дреболии из дома ни, които можем да отложим като ремонт във времето. Такива са капещ смесител, изпускащо уплътнение и други. Не са малко обаче и онези, които изискват спешна намеса, а такива са проблем с бойлера, сериозен теч, който може да причини материални щети не само на нашия, но и на съседни апартаменти. Ето за тези аварийни вик услуги София ще си говорим днес и как да намерим екип с достатъчно опит, който да се ангажира с отстраняването на проблема.

Спешните аварии – неприятности, които бързо трябва да бъдат разрешени

Оказва се, че всяка трета ВиК фирма от столицата предлага денонощни услуги. Това е предимство, което е добре да имате предвид, тъй като никой не е застрахован от протичане на връзка както възникване на ситуация, в които решението е само едно – спешна реакция от страна на водопроводчиците, които да се справят с проблема. Спешните и неотложни ремонти са онези, които изискват квалификация от лицата, които ги извършват. Именно поради това такива услуги де факто се предлагат от фирми, разполагащи с опитни, компетентни кадри. Такива са професионалистите от Хидро Старт.

Видовете спешни ситуации могат да бъдат от следния вид:

 • Спукана тръба в следствие на повишаване на налягането в системата;
 • Протичане на пералня, миялна, бойлер, което на практика прави уреда неизползваем;
 • Авария на вертикални и хоризонтални щрангове, който засяга няколко домакинства и е предпоставка за сериозни ремонтни работи;
 • Проблеми с казанчета на тоалетни чинии, смесители, сифони;
 • Запушване на тръби на канализацията;
 • Скрити течове, които водят до наводнение на помещения (вижте нашата услуга откриване на течове София);
 • Спукване на радиатор и риск от потенциално наводнение на жилището.

Ако трябва да опишем с няколко думи що е то спешна авария и кое налага моменталната намеса на водопроводен екип то можем да го направим в следния словоред: аварийна е всяка повреда във ВиК системата, която налага спиране на водата от централен кран с цел да се предотвратят по-сериозни материални щети.

Как един хроничен проблем се превръща в спешен

Ако до тук изброените аварии определихме като спешни и необходимостта от спешното им разрешаване се оказва решаваща за спокойствието и уюта у дома то има и други, които умишлено е отлагат във времето. Това са така наречените хронични проблеми. Подобри са:

 • Повишена влага в общите части на кооперацията в столичния квартал, в който живеете;
 • Образуване на плесен и мухъл в ъглите на банята или друго мокро помещение;
 • Смесителя в банята капе от известно време, но не чак толкова, че да се предприемат действия по отстраняването на аварията;
 • Душ коритото на кабината се отцежда много бавно и други.

Това са проблеми по ВиК инсталацията, които отлагаме, тъй като за момента не предизвикват кой знае какъв дискомфорт. Но всъщност се оказва, че това е бомба със закъснител, която във всеки един момент може да се превърне в сериозно предизвикателство. Ескалирането на проблема и търсенето на специалисти, които могат да предложат денонощни аварийни услуги определено е необходимост, от която да се възползване. Онова, което е важно всеки да знае, че:

 • Решението на проблема трябва да бъде цялостно, а не частично;
 • Цената за посещение в извън нормалното работно време струва двойно по-скъпо;
 • За сигурно и качествено обслужване се наемат само доверени, проверени и отговорни екипи водопроводчици.

Не си правете илюзията, че спирането на водата към момента на възникване на аварията ще реши проблема до някаква степен. Намесата на специализиран Софийски ВиК екип е неотложна, тъй като само така ще си гарантирате правилно функциониране на водопровода. Не подценявайте и най-дребните и незначителни течове, тъй като те се оказват ключа към сериозните и специфични ремонти.

Вик-услуги

Фирма за спешни аварийни ВиК услуги София

Да се планира един ремонт на банята и тоалетната е едно, а съвсем друго е в малките часове на денонощието да с търси специализиран екип в София, който да се отзове максимално бързо за да се справи с извирането на вода от спукана тръба в банята. Не само заради загубите на вода и безбожната сметка, която ще получите в края на месеца, но целта да се доверите на спешен екип е провокирана и от потенциалните материални щети, които реално ще се наложи да покриете в следствие на възникналата авария. Запазете в браузъра си адреса на hidro-start.com, защото не се знае кога ще изникне спешен случай и ще изпитате крещяща потребност от това да позвъните на телефона в страницата на фирмата за вик услуги. Защо Hidro-start София? причините са няколко и те въобще не са за подценяване:

 • Представяме на вниманието ви фирма с опит и висок потенциал във водопроводните ремонти в София;
 • Hidro-start е решение както за дребни така и аварийни ремонти, които изискват адекватна и спешна професионална намеса;
 • С Hidro-start получавате компетентно, коректно и вежливо обслужване;
 • Гаранции за качество на материали и коректно изпълнен ангажимент;
 • Работа 24/7 в зависимост от естеството на възникналия проблем или аварийна спешна ситуация.

Ако искате завинаги да се отървете от капещи кранове, непрекъснати течове в банята, тоалетната както и общите части на жилищната кооперация, ако и на вас ви е писнало от недобросъвестно извършени ремонти не подлагайте на компромис подбора на фирма, на която да поверите ремонтите, свързани с ВиК инсталацията. Освен спешни и неотложни ремонти от Hidro-start предлагат на своите клиенти цялостни решения за отстраняване на всякакви проблемни ситуации, пряко свързани с консумацията на битова вода – монтаж на бойлер, смяна на връзки на миялната машина или пералнята, ремонт/смяна на водомери и подмяната им с нови, отпушване на септични тръби, сифони на мивки и други. Професионалните услуги са гарантирани, а цените са в рамките на нормалното в зависимост от самата специфика, спешност и трудност при извършване на поправката. Фирмата работи в денонощен режим и винаги разполага с екип, който може да откликне за извършване на аварийни ВиК услуги.