Наборът от услуги, които се отнасят до извършване на вътрешни ремонти е изключително голям. Ако си мислите, че в София лесно ще намерите свободна бригада, която да се озове на адреса ви и да осигури старт на ремонта в апартамента ви то грешите. Въпреки, че сектора е доста добре развит е необходимо да споделим, че става ли въпрос за качествено свършена работа то е очевидно, че ще се наложи да изчакате реда си доверена фирма да издаде започнатите обекти и едва тогава да се заеме с вашия. За вътрешни ремонти в София можете да се доверите на Нова Билд. Кои са пакета от дейности и услуги предлагани от компанията ще ви разкажем в днешната публикация.

Защо екип с репутация?

За повечето хора, на които им предстои да започнат вътрешен ремонт е важна цената на услугата. Но не бива да се подценява качеството, тъй от това реално зависи до каква степен ще можете да разчитате на наистина ефективна и добре свършена работа. Няма как да не е от значение опита на човека, който ще полага облицовките и настилките в банята както и способностите на електротехника, на който възлагате подмяната на инсталацията. Реално всеки един набор от задачи изискват специално отношение предвид това, че се касае за изискване, което да осигури на стопаните на имота безпроблемната му експлоатация дълъг период от време.

Екипите с репутация от София са сред най-търсените за вътрешни ремонти. Изпълнението преминава през конкретни етапи за да бъдат постигнати желаните от клиентите резултати. Списъка с услуги, на които можете да разчитате, наемайки фирма Нова Билд са:

 • Изграждане на електрически инсталации, ремонт и подмяна на окабеляване, съобразено със спецификата на имота и нуждите но обитателите;
 • Решаване на цялостни проблеми с водопровода и канализацията;
 • Полагане на вътрешна топлоизолация;
 • Изграждане на елементи от гипсокартон, окачени тавани и други;
 • Шпакловане;
 • Полагане на заглаждащи мазилки;
 • Боядисване на стени и тавани;
 • Лепене на плочки;
 • Монтаж на паркет и други.

Необходимостта от професионален екип определено е в основата на това услугата да бъде извършена съгласно вашите очаквания. Качеството е определящо затова е необходимо да наемете доверен екип.

Срокове, цени и гаранции

Много хора споделят, че вътрешния ремонт на обекта им е отнел повече от очакваното време. Причините за това най-често се дължат на факта, че попада на недобросъвестни изпълнители, които се ангажират с ремонтите на няколко обекта и така се разпокъсват с времето за извършване на работата.

Когато ви предстои да вземете решение относно подбора на специалисти за такива мероприятия винаги договаряйте в писмена форма всички детайли. Най-важно е да се конкретизират:

 • Срокове за изпълнение, които ще ви дадат информация относно възможността за нанасяне в новия ви дом, офис или друг търговски обект;
 • Крайна цена. Друга масова практика е в хода на провеждането на работата да се окаже, че трябва да заплатите допълнително за да бъде свършена дадена задача, която е изникнала в хода на ремонтните дейности. Обикновено това са порочни практики, с които псевдо майсторите изнудват клиентите;
 • Разбира се гаранциите за качество също са от съществено значение и трябва да поставите изискванията си за това да бъдат коректно проведени всички видове занимания, за които като възложител плащате.

Цялостна грижа за обекта

Предвид изложеното до момента става ясно, че няма как човек да не постигне отлични резултати по отношение на работата на професионален екип, който е наел. Ако и вие държите на цялостна, оптимална грижа за вашия имот при провеждането на вътрешни мероприятия, касаещи удобството ви определено имате нужда от екипа на Нова Билд.

Доверете се на опита, уменията и гаранцията за качество, защото само така ще можете да се радвате на качествено проведен вътрешен ремонт по най-високи стандарти. Без значение дали обекта се намира в София или в околностите на столицата сега можете да разчитате на коректно и професионално отношение.