Финансови средства винаги са ни необходими. За едно или друго, парите са от първостепенно значение, също както и движеща сила в 21-ви век. Ако не получаваме достатъчно високи доходи всеки месец, няма да можем да поддържаме и добър стандарт на живот, а това неминуемо ще се отрази и върху начина, по който се чувстваме.

Много са и ситуациите, когато пред нас изневиделица изникне проблем, който да трябва да разрешим, без да губим нито миг. И в случай, че нямаме заделени настрана пари, ще ни се наложи да търсим алтернативни начини да се сдобием с допълнителни средства, които да вложим, където трябва… В този случай имате два варианта: да потърсите подкрепа от приятели, или да се възползвате от кредит. Кое ще изберете?

Бързите кредити – добър или лош вариант, когато безпаричието е дошло и при нас

Доста хора се изказват скептично по отношение на бързите кредити, които са удачен начин да разрешим финансовите си проблеми. Причината сред нас все още да има негативно настроени по отношение на този вид заеми, се крие в лихвите, които вървят ръка за ръка с ползите от подобно финансиране. А те са наистина много:

 • Лесно кандидатстване;
 • Бързо и лесно одобрение;
 • Фиксирани лихви и прозрачни условия;
 • Погасителен план съобразно финансовите Ви възможности.

Преди да отсечете с лека ръка, че бързите кредити не са подходящи за Вас, първо проучете добре този въпрос, а едва след това стигайте до каквито и да е изводи. Научете повече и за рефинансиране на кредити срещу ипотека от Finstart, защото тази фирма има доста какво да Ви предложи… Много от нас вече са теглили дори и няколко бързи кредита, които обаче не са погасявани навреме. Това от своя страна се отразява негативно на кредитното досие, което лесно би могло да бъде подобрено, стига да знаете на коя кредитна компания да се доверите. Ние Ви препоръчваме Finstart и вариантите за рефинансиране, които не бива да подминавате, особено ако сте затънали до гуша в дългове. Вече има начин да промените тази неприятна ситуация!

Кога да се възползваме от рефинансиране срещу ипотека

Причините да се замислим за рефинансиране могат да бъдат наистина многобройни:

 • Вложено ЦКР;
 • Ремонт на дома;
 • Покупка на кола;
 • Образование;
 • Здравеопазване;
 • Пътуване и др.
 • Спешни ВиК услуги

Тъй като всеки от нас води различен начин на живот, то и поводите на заявим желание за рефинансиране срещу ипотека, е възможно да са най-разнообразни. Във всички случаи е добре да изберем този кредитен инструмент, когато искаме да направим нещо положително с живота си, като например да освежим жилищния интериор, правейки го много по-модерен и атрактивен!

Кредит за покупка на нови мебели

Наред с грубите ремонтни дейности, трябва да помислим и за избора на нова мебелировка, когато се намираме в разгара на жилищно обновяване… А това е свързано и с допълните средства, които не винаги имаме на разположение. Но дори и да е така, дори и финансите ни да са силно ограничени, няма място за отчаяние. Във всички случаи можем да се обърнем за помощ към някоя кредитна фирма, като ако вече имаме известни задължения, пред стои вариантът за рефинансиране. Не забравяйте, че винаги има начин да намерим начин, така че продължете с интериорните промени у дома и дерзайте!

Как се кандидатства за бърз заем

Тази процедура е изключително олекотена, а на Вас дори няма да Ви се налага да излизате и от дома си. Без значение дали сте решили да заложите на Finstart, или на някоя друга небанкова организация, стъпките за получаване на одобрение за рефинансиране на кредит или първи такъв, са следните:

 1. Изпращане на заявление с исканата от Вас сума;
 2. Изготвяне на становище (до 24 часа);
 3. Получаване на парите.

Лесно, бързо и удобно! Независимо от това за какво планирате да използвате отпуснатите Ви средства, ще можете да се сдобиете с тях, без да полагате каквито и да е усилия. Дори и да нямате постоянна работа, дори и да не получавате редовни доходи, това не ще е от значение. Единственото условие е да имате имот или земя на Ваше име, за да можете да гарантирате обезпечението на взетият от Вас кредит!